Balance Food Stevia PLUS 500 g (îndulcitor cu putere de patru ori mai mare)
Balance Food Stevia PLUS 500 g (îndulcitor cu putere de patru ori mai mare)
20,3 Lei

Balance Food Stevia PLUS 500 g (îndulcitor cu putere de patru ori mai mare)

Îndulcitor cu putere de patru ori mai mare, care datorită erititolului și steviei nu conține calorii, indicele glicemic este 0. Stevia asigură un gust concentrat dulce, astfel fiind utilizat și în cantitate mică poate reda un gust foarte dulce.
20,3 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Stevia PLUS este un îndulcitor de 4 X mai dulce dezvoltat de Balance Food. Amestecând eritritolul cu 1% stevia am obținut un îndulcitor fără calorii, cu indice glicemic 0, care și în cantitate mică redă un gust dulce. Gustul dulce concetrat se datorează puterii unice de îndulcire stevia, care este de 300 de ori mai puternică decât gustul dulce al zahărului granulat. Stevia este un îndulcitor natural, obținut din frunzele verzi ale plantei Stevia rebaudiana , originară din America de Sud. La fel ca eritritolul, este fără calorii, fiind o alegere ideală pentru diabetici.

Recomandări de utilizare

Are o putere concentrată de îndulcire, astfel încât utilizarea unui sfert din cantitatea zahărului granulat dă același gust dulce. Stevia tolerează bine căldura și mediul acid, astfel încât poate fi folosită cu curaj pentru coacere, gătit, îndulcirea băuturilor calde și reci.Greutate netă: 500 g

Ingrediente: Eritritol, stevie

Locul de origine: EU

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: - kJ / - kcal
    - Grăsimi: - g
               - din care acizi grași saturați: - g
    - Carbohidrați: - g
               - din care zaharuri: - g
    - Proteine: - g
    - Fibre: - g
    - Sare: - g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Produse similare