Cuișoare măcinate, 50g
Cuișoare măcinate, 50g
5,9 Lei

Cuișoare măcinate, 50g

Cuișoarele sunt cunoscute pentru gustul lor caracteristic puternic, cald și condimentat, și sunt utilizate în numeroase scopuri culinare și medicinale. Iată câteva exemple despre ce beneficii aduce cuișoarele:
Cuișoarele sunt adesea folosite pentru a da gust diferitelor alimente și băuturi. Datorită gustului lor caracteristic, cuișoarele sunt un ingredient iubit în multe mâncăruri condimentate, cum ar fi tocănițe, preparate prăjite, sosuri și deserturi.
Tradițional, cuișoarele sunt utilizate și în scopuri medicinale. Ele pot îmbunătăți digestia și pot ameliora problemele digestive, cum ar fi balonarea și arsura gastrică. Uleiul esențial de cuișoare are proprietăți antifungice și antibacteriene.
Uleiul de cuișoare este uneori folosit pentru a ameliora durerile de dinți. Dentarii utilizează tradițional uleiul de cuișoare pentru plombe dentare și anumite proceduri stomatologice.
Uleiul de cuișoare are un miros revigorant, care poate ajuta în tratarea respirației neplăcute. Unele gumă de mestecat și ape de gură pot conține, de asemenea, ulei de cuișoare.
5,9 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingrediente: 100% pudră de cuișoare
Greutate netă: 50g

Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie: 1148 KJ (274 Kcal)
Grăsimi: 13g (din care grăsimi saturate 4g)
Carbohidrați: 66 g (din care zaharuri 2,4g)
Fibre: 34 g
Proteine: 6 g
Sare: 0,01g

Informații despre alergeni:
Poate conține urme de gluten, nuci, țelină și susan!

Valorile nutriționale sunt doar informative! Valorile actuale indicate pe ambalaj pot să difere de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Csomagajánlatok
Produse similare