Frunză de dafin, măcinată, 50g
Frunză de dafin, măcinată, 50g
4,6 Lei

Frunză de dafin, măcinată, 50g

Atât frunzele întregi de dafin, cât și pudra de dafin sunt utile și pot fi folosite în bucătărie, dar pudra de dafin poate avea avantaje față de frunzele întregi de dafin.
aici sunt câteva:
Pudra de frunze de dafin este ușor de dozat și putem lucra cu cantități mai precise în rețete. Frunzele întregi de dafin sunt uneori mai dificil de dozat și manipulat.
Pudra de frunze de dafin se absoarbe mai repede și conferă aromă alimentelor pe măsură ce se amestecă și se dizolvă mai ușor în lichide precum supe, sosuri sau marinate.
Poate avea un termen de valabilitate mai lung în comparație cu frunzele întregi de dafin. Este mai ușor de depozitat sub formă de pulbere și nu își pierde aroma la fel de repede.
Pudra de dafin este usor de amestecat si distribuit in alimente, ceea ce poate fi benefic daca vrei sa obtii un gust omogen sau daca nu vrei sa lasi intreaga frunza in mancare.
Pudra de frunze de dafin se dizolvă instantaneu în lichide, astfel încât nu este nevoie să gătiți alimente pentru o lungă perioadă de timp pentru a scoate aromele din frunzele întregi de dafin.
4,6 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingrediente: 100% pudră de frunze de dafin

Greutate netă: 50g

Valori nutriționale medii pentru 100g de produs:
Energie: 389 KJ (93 Kcal)
Grăsimi: 2,1g (din care grăsimi saturate 0,3g)
Carbohidrați: 17g (din care zaharuri 6,3g)
Fibre: 11g
Proteine: 13g
Sare: 0,01g

Informații despre alergeni:
Poate conține urme de gluten, nuci, țelină și semințe de susan!

Valorile nutriționale sunt doar informative! Valorile reale pot să difere de cele indicate pe ambalaj. Vă rugăm să vă informați despre valorile curente la serviciul nostru de relații cu clienții!
Csomagajánlatok
Produse similare