Bară proteică cu arahide M&M's, felie proteică cu arahide, 51g
Bară proteică cu arahide M&M's, felie proteică cu arahide, 51g
14,0 Lei

Bară proteică cu arahide M&M's, felie proteică cu arahide, 51g

O Plăcere Bogată în Proteină

M&M’s HiProtein Szelet cu arahide este o delicatesă bogată în proteină, pe care o vei îndrăgi încă de la prima înghițitură. Gustul său este aproape identic cu cel al bomboanelor M&M’s, preferatele copiilor și adulților, însă spre deosebire de varianta tradițională de M&M’s, această felie conține mai puțin zahăr și grăsime, dar mai multă proteină. Dacă dorești o gustare sănătoasă, această felie proteică este alegerea perfectă în locul dulciurilor obișnuite. O poți consuma alături de cafea în loc de desert sau ca gustare rapidă pentru a-ți satisface nevoile nutritive.

Felul acesta de szelet este bogat în proteină, contribuind astfel la menținerea și dezvoltarea masei musculare, precum și la menținerea unei structuri osoase sănătoase. Aceasta este una dintre motivele pentru care aportul adecvat de proteină este important atât pentru sportivi, cât și pentru cei care duc un stil de viață mai puțin activ. În plus, această macronutrientă are unul dintre cele mai bune efecte de sațietate. Consumând-o în timpul zilei, poți alunga rapid senzația de foame și să-ți satisfaci pofta de dulce.

Beneficiile includ:

Conținut ridicat de proteină
Cu gustul popular al bomboanelor M&M’s
Alungă senzația de foame și pofta de dulce
Poate fi consumat ca gustare sau desert alături de cafea.
14,0 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
ciocolată cu lapte (16%) (zahăr, unt de cacao, lapte degresat în pulbere, masă de cacao, lactoză și proteină din zer (lapte), ulei de palmier, zer praf (lapte), grăsime de lapte, emulsifiant (E322 (soia), E476), extract de vanilie), amestec de proteine (proteina de lapte, concentrat de proteina din zer (lapte), emulsifiant (E322 (soia))), caramel (10%) (îndulcitor, îngroșător, lapte cu conținut redus de grăsimi (lapte cu conținut redus de grăsimi, zahăr), sirop de glucoză, sirop de zahăr invertit, ulei de palmier, lapte, zahăr, emulsifiant (E471), stabilizator (E440), sare, aromă), arahide (10%), agent de umezire (glicerină), îndulcitor (maltitol), colagen hidrolizat, Mini M&M's (7%) (zahăr, masă de cacao, lapte integral în pulbere, lactoză (lapte), unt de cacao, amidon, grăsime de palmier, unt de shea, sirop de glucoză, emulsifiant (E322 (soia)), stabilizator (E414), coloranți (E100, E133, E160a, E162, E170, E172), dextrină, agent de lustruire (E903), ulei de palmier, sare, extract de vanilie), izolat de proteine de soia, făină de arahide, sirop de glucoză, ulei de floarea-soarelui, aromă (arahide), sare, colorant (E150), antioxidant (E306).
Poate conține urme de arahide, migdale, nuci, nuci de pecan, migdale și gluten. Consumul produsului nu înlocuiește o dietă echilibrată, variată și sănătoasă.

Valori nutriționale per porție (51g):
Energie: 873 kJ / 209 kcal
Grăsimi: 8,2 g (din care grăsimi saturate 3,1 g)
Carbohidrați: 21 g (din care zaharuri 12 g)
Proteine: 12 g
Sare: 0,3 g
Oferte pachet
Produse similare