Batoane proteice cu ciocolată M&M's, 51g
Batoane proteice cu ciocolată M&M's, 51g
14,0 Lei

Batoane proteice cu ciocolată M&M's, 51g

M&M’s HiProtein Felie Aromă de Ciocolată

M&M’s HiProtein Felia este o delicatesă bogată în proteine pe care vei începe să o iubești încă din prima înghițitură. Gustul său este aproape identic cu acela al bomboanelor M&M’s preferate ale copiilor și adulților. Spre deosebire de varianta tradițională M&M’s, această felie conține mai puțin zahăr și grăsimi, dar mai multe proteine. Dacă îți dorești o gustare sănătoasă, această felie proteică este alegerea perfectă în locul dulciurilor tradiționale. Poți să o consumi alături de cafea în loc de desert sau ca o gustare rapidă și hrănitoare.

Felia este bogată în proteine, contribuind astfel la menținerea și creșterea masei musculare, precum și la păstrarea sănătoasă a sistemului osos. Acesta este unul dintre motivele pentru care aportul adecvat de proteine este important nu doar pentru sportivi, ci și pentru cei care duc un stil de viață mai puțin activ. În plus, această macronutrientă are unul dintre cele mai bune efecte de sațietate. Consumând-o în timpul zilei, poți scăpa rapid de senzația de foame și să îți satisfaci dorința de dulce.

Beneficii:

Conținut ridicat de proteine
Cu gustul popular M&M’s
Potolește foamea și pofta de dulce
Poate fi consumată ca gustare sau desert alături de cafea
14,0 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Aromă de ciocolată: amestec proteic (proteina din lapte, concentrat de proteine din zer (lapte), lapte degresat pudră, emulsifiant (E322 (soia)), ciocolată cu lapte 16% (zahăr, unt de cacao, lapte degresat pudră, masă de cacao, lactoză și proteină din zer (lapte), ulei de palmier, zer pudră (lapte), grăsime de lapte, emulsifiant (E322 (soia), E476), extract de vanilie), Mini M&M’s 12% (zahăr, masă de cacao, lapte integral pudră (lapte), lactoză (lapte), unt de cacao, amidon, grăsime de palmier, unt de shea, sirop de glucoză, emulsifiant (E322 (soia)), stabilizator (E414), coloranți (E100, E133, E160a, E162, E170, E172), dextroză, agent de lustruire (E903), ulei de palmier, sare, extract de vanilie), caramel 10% (lapte condensat îndulcit, lapte degresat (lapte, zahăr), sirop de glucoză, sirop de zahăr invertit, ulei de palmier, unt (lapte), zahăr, emulsifiant (E471), stabilizator (E440), sare, aromă), agent umectant (glicerină), colagen hidrolizat, îndulcitor (maltitol), izolat proteic de soia, sirop de glucoză, pudră de cacao degresată, ulei de floarea-soarelui, aromă, sare, antioxidant (E306).
Poate conține urme de arahide, migdale, nuci, nuci pecan, fistic și gluten. Consumul produsului nu înlocuiește o dietă echilibrată, variată și sănătoasă.

Valori nutriționale per porție (51g):
Energie: 801 kJ / 192 kcal
Grăsimi: 5,5 g (din care grăsimi saturate 2,9 g)
Carbohidrați: 23 g (din care zaharuri 15 g)
Proteine: 15 g
Sare: 0,33 g
Oferte pachet
Produse similare