Fulgi de ovăz 250 g
Fulgi de ovăz 250 g
3,8 Lei 
2,5 Lei
33

Fulgi de ovăz 250 g

Fulgii de ovăz sunt un aliment sănătos și hrănitor, care poate oferi numeroase beneficii pentru sănătate. Fulgii de ovăz conțin o cantitate semnificativă de fibre, în special în variantele integrale.

Ei conțin diverse minerale și vitamine, cum ar fi fier, magneziu, fosfor, vitamine din grupa B (în special tiamină și niacină) și vitamina E. Aceste substanțe sunt importante pentru funcționarea sănătoasă a organismului.

Fulgii de ovăz reprezintă o bună sursă de carbohidrați complecși, care pot oferi energie de lungă durată organismului.

În plus, aceștia conțin beta-glucani, fibre care pot contribui la reducerea nivelului de colesterol. Consumul regulat de fulgi de ovăz poate contribui la sănătatea sistemului cardiovascular.

Fulgii de ovăz pot fi pregătiți ușor și pot fi consumați în diverse moduri. Îi puteți consuma dimineața sub formă de terci sau în muesli, dar îi puteți adăuga și în produse de patiserie, pâine și prăjituri.
3,8 Lei 
2,5 Lei
Început: 06.03.2024   Sfârșit: 15.05.2024
Discount 33
Economisire 1,3 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Greutate netă: 250g
Valoare nutritivă medie pentru 100g de produs:
Energie: 1393 KJ (330 Kcal)
Grăsimi: 2g (din care grăsimi saturate 0,2g)
Carbohidrați: 61g (din care zaharuri 0,5g)
Proteine: 12g
Sare: 0,25g

Informații despre alergeni:
Poate conține urme de gluten, nuci, țelină și susan!

Datele despre valoarea nutritivă sunt de natură informativă! Valorile nutritive reale pot varia față de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă adresați serviciului nostru de relații cu clienții pentru informații actualizate privind valoarea nutritivă!
Produse similare