Fulgi de ovăz, 250g
Fulgi de ovăz, 250g
3,9 Lei

Fulgi de ovăz, 250g

Fulgii de orz reprezintă o cereale sănătoasă, care aduce numeroase beneficii sănătății. Utilizare recomandată:
Mic dejun: Fulgii de orz reprezintă o excelentă opțiune pentru micul dejun. Îi puteți prepara, de exemplu, sub formă de terci de orz cu lapte sau apă, la fel ca fulgii de ovăz. Fulgii de orz sunt bogati în fibre și minerale, ceea ce poate contribui la menținerea nivelului de energie pentru activitățile de dimineață și la crearea senzației de sațietate.
Îngroșarea supelor și tocănițelor: Fulgii de orz sunt adesea folosiți pentru a îngroșa supele și tocănițele. Atunci când îi adăugați în timpul gătirii, fulgii de orz îngroașă mâncarea și adaugă o textură.
Salate: Puteți adăuga fulgii de orz la salate pentru a îmbunătăți valoarea nutritivă și textura acestora. Fulgii de orz se stratifică pe arome și oferă o bază bună pentru salată.
Ghivece și produse de patiserie: Fulgii de orz pot fi utilizați pentru a prepara ghivece sau produse de patiserie. Acest lucru poate fi o alternativă mai sănătoasă la făina albă sau alte cereale procesate.
Cookie-uri și batoane de granola: Fulgii de orz pot fi utilizați pentru a prepara cookie-uri sau batoane de granola făcute în casă. Acest lucru poate crește conținutul de fibre și proteine ​​în aceste alimente.
Deserturi: Puteți adăuga fulgii de orz la unele deserturi, cum ar fi biscuiții sau feliile de musli.

Fulgii de orz sunt bogați în fibre, vitamine (cum ar fi vitaminele din complexul B) și minerale (cum ar fi magneziul și fierul). De asemenea, au un indice glicemic scăzut, ceea ce înseamnă că ridică nivelul zahărului din sânge lent, ceea ce poate ajuta la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge și la reglarea senzației de foame.
3,9 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Fulgi de ovăz 100%

Greutate netă: 250g
Valori nutriționale medii per 100g produs:
Energie: 1394 kJ (330 kcal)
Grăsimi: 1,5g (din care grăsimi saturate 0,3g)
Carbohidrați: 60g (din care zaharuri 2,1g)
Proteine: 7,9g
Sare: 0,25g
Informații despre alergeni:
Poate conține urme de gluten, nuci, țelină și susan!

Datele despre valoarea nutritivă sunt informative! Informațiile actuale privind valoarea nutritivă pot varia față de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă adresați serviciului nostru de relații cu clienții pentru informații actuale despre valoarea nutritivă!
Produse similare