My Instant Risotto cu sos de sparanghel, 70g
My Instant Risotto cu sos de sparanghel, 70g
8,9 Lei

My Instant Risotto cu sos de sparanghel, 70g

Risotto delicios cu sparanghel, ușor de pregătit rapid cu apă clocotită sau în cuptorul cu microunde. Rețetă cremoasă și gustoasă în tradiția italiană, gata în doar 5 minute. Ideal și ca gustare. Rețetă fantastică cu o aromă distinctă și gust delicios.

Mod de preparare:
1.) Cu apă clocotită: Agitați recipientul și ridicați folia. Adăugați apă clocotită (aproximativ 150 ml). Amestecați bine și acoperiți. Așteptați 5-6 minute. Amestecați bine și risotto este gata de consum. Poftă bună!
2.) În cuptorul cu microunde: Agitați recipientul și ridicați folia. Adăugați 150 ml apă rece și amestecați. Încălziți în cuptorul cu microunde la 700 W (putere medie) timp de 3,5 minute. Amestecați bine. Așteptați 1 minut și risotto este gata de consum.
8,9 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Ingrediente:
Orez instant prefiert 71,4%, amidon de cartofi, zer, brânză rasă (lapte, sare, coagulant), sparanghel 2,6%, smântână, sare, ceapă, aromă naturală, extract de drojdie, usturoi, spanac, pătrunjel. Poate conține grâu, ouă, soia, nuci, muștar.

Greutate netă: 70g

Valori nutriționale medii (pentru 100g de produs nefinisat):
Energie 1819 kj/432 kcal
Grăsimi 12g (din care grăsimi saturate 4,1g)
Carbohidrați 71g (din care zaharuri 7,3g)
Fibre 2g
Proteine 9g
Sare 2,2g

Informațiile privind valoarea nutritivă sunt orientative! Valorile reale pot diferi față de cele menționate. Vă rugăm să vă informați cu privire la valorile nutriționale actuale de la colegii noștri.
Produse similare