Risotto Instant cu Sos de Brânză, 70g
Risotto Instant cu Sos de Brânză, 70g
8,9 Lei

Risotto Instant cu Sos de Brânză, 70g

Risotto Instant cu Sos de Brânză, 70g

Deliciosul risotto instant cu sos de brânză se poate pregăti ușor și rapid cu apă clocotită sau în cuptorul cu microunde. Această rețetă tradițională italiană este cremoasă și gustoasă și se prepară în doar 5 minute. Ideal și pentru gustare. O rețetă fantastică, cu un gust caracteristic și savuros.
Mod de preparare:
1.) Cu apă clocotită: Agitați cupa și ridicați folia de acoperire. Adăugați apă clocotită (aproximativ 150 ml). Amestecați bine și acoperiți. Așteptați 4-5 minute. Amestecați bine, risotto-ul este acum gata de consum. Poftă bună!
2.) În cuptorul cu microunde: Agitați cupa și ridicați folia de acoperire. Adăugați 150 ml de apă rece și amestecați. În cuptorul cu microunde, încălziți la 700 W (putere medie) timp de 3,5 minute. Amestecați bine. Așteptați 1 minut, apoi risotto-ul este gata de consum.
8,9 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Ingrediente:
Orez instant prefiert 71,4 %, brânză rasă (lapte, sare, enzimă de brânză) 7,1 %, amidon din cartofi, zer, unt, extract de drojdie, ceapă, sare, arome naturale (conține lapte), usturoi, proteină din lapte. Poate conține grâu, ouă, soia, nuci, muștar.

Greutate netă: 70g

Valoare nutritivă medie (în 100g de produs în stare brută):
Energie 1814 kJ/431 kcal
Grăsimi 13g (din care grăsimi saturate 4,6g)
Carbohidrați 69g (din care zaharuri 5,1g)
Fibre 1,2g
Proteine 10g
Sare 2,5g

Informațiile nutriționale sunt de caracter informativ! Valorile reale pot diferi de cele prezentate. Vă rugăm să vă informați de la colegii noștri cu privire la valorile nutriționale actuale.
Produse similare