Rizotto-ul Meu Instant cu Sos de Șofran, 70g.
Rizotto-ul Meu Instant cu Sos de Șofran, 70g.
8,9 Lei

Rizotto-ul Meu Instant cu Sos de Șofran, 70g.

Rizotto-ul Meu Instant cu Sos de Șofran, 70g.
Un delicios rizotto cu șofran, ușor și rapid de preparat cu apă clocotită sau în cuptorul cu microunde. Această rețetă cremoasă și gustoasă, conform tradiției italiene, este gata în doar 5 minute. Ideal și ca gustare. O rețetă fantastică, cu o aromă distinctă și gustoasă.
Mod de preparare:
1.) Cu apă fierbinte: Agitați ceașca și îndoiți folia de deasupra. Adăugați apă clocotită (aproximativ 150 ml). Amestecați bine și acoperiți. Așteptați 5-6 minute. Amestecați bine și rizotto-ul este gata de consum. Poftă bună!
2.) În cuptorul cu microunde: Agitați ceașca și îndoiți folia de deasupra. Adăugați 150 ml apă rece și amestecați. Încălziți în cuptorul cu microunde la 700 W (nivel mediu) timp de 3,5 minute. Amestecați bine. Așteptați 1 minut și rizotto-ul este gata de consum.
8,9 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Ingrediente:
Orez instant prefiert 71,4%, zer de lapte, amidon de cartofi, făină de orez, brânză rasă (lapte, sare, cultură de zer), sare, extract de drojdie, ceapă, morcov, arome naturale (conțin lapte); zahăr, curcuma, pătrunjel, șofran 0,01%. Poate conține grâu, ouă, soia, nuci, muștar.
Greutate netă: 70g
Valori nutriționale medii (în 100g de produs înainte de preparare):
Energie 1482 kj/350 kcal
Grăsimi 1,6g (din care grăsimi saturate 0,9g)
Carbohidrați 70g (din care zaharuri 8,4g)
Fibre 3g
Proteine 13g
Sare 2,8g
Valorile nutriționale sunt doar orientative! Valorile reale afișate pe ambalaj pot diferi față de cele indicate aici. Vă rugăm să întrebați colegii noștri pentru valorile nutriționale actuale!
Produse similare