My Instant Risotto cu sos de ciuperci, 70g
My Instant Risotto cu sos de ciuperci, 70g
8,9 Lei

My Instant Risotto cu sos de ciuperci, 70g

Deliciosul risotto cu sos de ciuperci poate fi pregătit ușor și rapid cu apă clocotită sau în cuptorul cu microunde. Rețeta tradițională italiană, cremoasă și plină de aromă, gata în doar 5 minute. Ideal pentru gustare sau prânz. O rețetă fantastică, cu un gust distinct și delicios.

Mod de preparare:
1.) Cu apă clocotită: Agitați paharul și îndoiți folia de acoperire. Adăugați apă clocotită (aproximativ 150 ml). Amestecați bine și acoperiți. Așteptați 4-5 minute. Amestecați bine și risotto este gata de servit. Poftă bună!
2.) În cuptorul cu microunde: Agitați paharul și îndoiți folia de acoperire. Adăugați 150 ml apă rece și amestecați. Încălziți în cuptorul cu microunde la 700 W (la putere medie) timp de 3,5 minute. Amestecați bine. Așteptați 1 minut și risotto este gata de servit.
8,9 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Ingrediente:
Orez instant prefiert 71,4%, zer, amidon din cartofi, brânză rasă (lapte, sare, coagulant), ciuperci (Agaricus bisporus, Boletus edulis) 2,8%, smântână, sare, ceapă, extract de drojdie, usturoi, zahăr, pătrunjel, arome și arome naturale (conține gluten). Poate conține grâu, ouă, soia, nuci, muștar.

Greutate netă: 70g

Valori nutriționale medii (pentru 100g de produs ne-preparat):
Energie 1814 kj/430 kcal
Grăsimi 11g (din care grăsimi saturate 3,4g)
Carbohidrați 73g (din care zaharuri 8,8g)
Fibre 1,9g
Proteine 9,5g
Sare 1,9g

Datele nutriționale sunt cu caracter informativ! Valorile reale pot să difere față de cele prezentate aici. Vă rugăm să întrebați colegii noștri pentru valorile nutriționale actuale.
Produse similare