Mendula Unt de alune cu caramel sărat, 180g
Mendula Unt de alune cu caramel sărat, 180g
29,4 Lei

Mendula Unt de alune cu caramel sărat, 180g

Aici, fiecare cuvânt este în zadar, denumirea spune totul: această cremă reprezintă o pereche divină între caramelul sărat și alunele ușor prăjite. Ciocolata cu caramel sărat este foarte iubită - mai întâi a debutat în granola cu banane și caramel sărat, și apoi au decis de ce să nu facă și o pastă din semințe? În cele din urmă, au găsit potrivirea perfectă în alunele prăjite, și singurul lucru pe care nu-l înțelegem este de ce nu li s-a părut mai devreme?! Nu este prea dulce, are o aromă intensă de alune, completată de caramel sărat. Vă recomandăm să o consumați așa cum este, cu o lingură mare, sau poate chiar să o răspândiți pe degetul arătător.

În plus față de faptul că este delicioasă:

Fără gluten
Index glicemic scăzut
Conținut ridicat de proteine și conținut scăzut de carbohidrați (14 g proteine la 100 g, 22 g carbohidrați la 100 g)
Poate fi utilizată în mai multe moduri - în smoothie-uri, terci, prăjituri, biscuiți, sosuri, pe pâine...
29,4 Lei
Punct bonus: 0,6 Lei
Descriere
Greutate netă: 180 g

Ingrediente: Fistic prăjit (85%), ciocolată albă caramelizată (15%) (unt de cacao, zahăr, lapte praf, zahăr din lapte, pudră de proteine, lapte degresat praf, zahăr caramelizat, emulsifiant: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie, sare)

Valori nutriționale medii per 100 g:
Energie: 2731 kj/653 kcal
Grăsimi: 57 g
din care grăsimi saturate: 7 g
Carbohidrați: 22 g
din care zaharuri: 11 g
Proteine: 14 g
Sare: 0,1 g

Informațiile nutriționale sunt orientative! Valorile reale de pe ambalaj pot să difere față de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare