Mendula Cremă de Migdale - 100% migdale, 180g
Mendula Cremă de Migdale - 100% migdale, 180g
29,4 Lei

Mendula Cremă de Migdale - 100% migdale, 180g

Untul de migdale este, poate, a doua cea mai populară pastă de nuci din lume, imediat după untul de arahide. Nu este o coincidență: aroma sa distinctivă, obținută din migdalele ușor prăjite, poate îmbunătăți orice, fie că este vorba despre fulgi de ovăz la micul dejun, o felie de pâine, un smoothie sățios sau un simplu degetel. Așa cum ați putea să vă obișnuiți cu toate celelalte produse ale noastre, untul de migdale este făcut din ingrediente de cea mai bună calitate, fără adaosuri artificiale. Scopul nostru când am creat acest produs a fost să corespundem tendinței "clean eating" pe care o susținem și să creăm un produs care poate fi ușor integrat în majoritatea regimurilor alimentare și dietelor. Este recomandat celor cărora le pasă la fel de mult de o alimentație conștientă și sănătoasă, precum și celor care doresc să se întoarcă la alimentele simple, de înaltă calitate și cât mai puțin procesate, pentru a-și construi un stil de viață mai sănătos și sustenabil. Și pentru cei care aleg ingrediente gourmet de calitate superioară în locul produselor obișnuite produse în masă.

Jot deosebite ale migdalelor sunt, probabil, și ele o parte a motivației. Migdalele sunt bogate în vitamina E, ajută la stabilizarea nivelului zahărului din sânge (datorită conținutului scăzut de carbohidrați și conținutului ridicat de proteine, grăsimi și fibre), și sunt pline de antioxidanți... Este noroc că, pe lângă toate aceste beneficii, este și extrem de delicios, nu-i așa?

Este preparat din migdale ușor prăjite, ceea ce adaugă un plus de savoare și intensitate rezultatului final. Pe lângă untul de arahide, untul de migdale este probabil cea mai bună alegere pentru combinația de pâine și fructe (așa cum este cazul faimosului sandwich "peanut butter and jelly"), astfel că dacă preferați ceva dulce la micul dejun, dar evitați zahărul și/sau fluctuațiile bruște ale glicemiei în timpul dimineții, încercați o felie de pâine integrală prăjită cu unt de migdale natural, cu puțin fruct (cum ar fi felii de măr sau pară, zmeură sau poate chiar banane).

În plus, untul de migdale poate fi folosit pentru înlocuirea grăsimilor (și parțial a făinii) în prăjituri și poate da o textură mai cremoasă smoothie-urilor și poate face fulgii de ovăz mai hrănitori. Poate fi, de asemenea, un aperitiv excelent pentru după-amiază dacă îl înălțați puțin cu puțin fruct. (Nucile de dată umplute cu unt de migdale și înmuiate în ciocolată topită. Sunt și un cadou gastronomic minunat!) Așa cum se întâmplă cu toate celelalte pastele de nuci de la Mendula, și această pastă se face fără adaos de grăsimi - se prăjește uscat - și nu se adaugă nicio substanță adăugată în timpul procesului de măcinare - nici ulei de palmier, nici emulgator sau nici alt fel de grăsime vegetală. Conține doar migdale naturale delicioase și ușor prăjite, nimic altceva.

În colecția noastră de rețete, veți găsi dulciuri sănătoase și foarte gustoase cu unt de migdale, dar utilizarea sa este limitată doar de imaginația dvs. Dacă vă place bucătăria thailandeză, încercați-o cu ghimbir, usturoi, zeamă de lime și câteva picături de sos de soia și miere; va da un nou nivel de complexitate oricărei legume. Dacă sunteți un fan al supelor, gustați cât de mult mai moale poate fi o supă de dovleac sau morcovi cu unt de migdale. Gustul său se potrivește la fel de bine cu curry-urile indiene și cu sosurile, precum și cu mâncărurile din Orientul Mijlociu sau chiar cu un sos neconvențional de paste cu roșii. Dacă sunteți în căutarea unei surse rapide de energie, încercați-l în smoothie-ul preferat după antrenament sau pregătiți-vă o bucată de energie brută cu fructe uscate, semințe și unt de migdale pentru o drumeție sau o plimbare cu bicicleta. Copiii iubesc, de asemenea, micul dejun cu unt de migdale, gustarea de la ora zece și biscuiții făcuți în casă, oferind o alternativă sănătoasă la produsele din magazin cu zahăr și aditivi.

Untul de migdale Mendula se poate potrivi în nenumărate diete, fiind fără gluten și fără lactoză, un produs vegan. Este un ingredient esențial în dietele paleo, ketogenice, și vegane, fără gătit. Asigură aportul de proteine de înaltă calitate pentru sportivi, iar conținutul ridicat de antioxidanți contribuie la o recuperare mai rapidă după antrenamente.

Migdalele sunt unele dintre cele mai sănătoase dintre toate nucile oleaginoase, conțin mai multă vitamina E, riboflavină, niacină, calciu și fibre decât oricare alte nuci. Sunt o sursă excelentă de magneziu și conțin grăsimi nesaturate Omega-3 și Omega-6 esențiale. Nutrienții lor îmbunătățesc activitatea creierului, reducând astfel riscul de Alzheimer. Ajută la reglarea nivelului de colesterol și menținerea sănătății inimii. Conținutul de acizi grași linoleic și linolenic ajută la reducerea inflamațiilor, în timp ce vitamina E protejează împotriva cancerului. Chiar și cu conținutul său ridicat de grăsimi, migdalele pot fi utilizate cu succes în dietele de scădere în greutate, datorită grăsimilor lor nesaturate, care oferă o senzație de sațietate pe termen lung, și a conținutului lor ridicat de fibre, care facilitează digestia.

Mai mult decât atât, untul de migdale:

Poate fi inclus în orice dietă De asemenea, este vegan, fără gluten, fără lactoză, paleo, fără proteine ​​din lapte
Are un indice glicemic scăzut Migdalele au un indice glicemic de doar 15
Conține acizi grași nesaturați Datorită calității lor superioare de migdale. Sunt o sursă excelentă de Omega-3.
Conține proteine ridicate și carbohidrați scăzuți 21,1 g de proteine ​​/ 100 g, 20 g de carbohidrați / 100 g
Poate fi utilizat în numeroase moduri Puteti folosi untul de migdale in smoothie-uri, fulgi de ovăz, prăjituri, biscuiți, sosuri, pe pâine...
Sper că aceasta vă ajută! Dacă aveți mai multe întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să întrebați.
29,4 Lei
Punct bonus: 0,6 Lei
Descriere
Greutate netă: 180g

Ingrediente: Migdale

Valori nutriționale medii per 100g:
Energie: 2450 kJ/586 kcal
Grăsimi: 51g
din care grăsimi saturate: 4g
Carbohidrați: 20g
din care zaharuri: 6g
Proteine: 21g
Sare: 0g

Informațiile nutriționale sunt orientative! Valorile nutriționale reale afișate pe ambalaj pot să difere de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă informați cu privire la valorile nutriționale curente la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare