Unt de arahide Mendula - sărat, cu bucăți de arahide, 330g
Unt de arahide Mendula - sărat, cu bucăți de arahide, 330g
20,4 Lei

Unt de arahide Mendula - sărat, cu bucăți de arahide, 330g

"Cea mai cunoscută și, poate, cea mai populară pastă de nuci se află în sfârșit în oferta Mendula! :) Din feedback-ul primit, se pare că o iubiți și voi: și nu fără motiv, deoarece este făcută din arahide de cea mai bună calitate, extrem de cremoasă și, cel mai important, conține doar arahide și o puțină sare de mare. Nu conține ulei de palmier, grăsimi vegetale, zahăr, emulsificatori sau alte aditivi! Când mulți se gândesc la arahide, își amintesc de acele semințe sărate și uleioase pe care le mâncăm în timp ce privim televizorul, deși ar trebui să evităm, pentru că îngrașă și nu sunt sănătoase... E o mare greșeală! Ele au un conținut ridicat de energie și cea mai mare cantitate de proteină dintre semințele oleaginoase - 100 g conțin 26 g de proteină! Nu întâmplător, ele sunt prezente și în dieta celor care fac sport regulat. Printre alte componente valoroase se numără vitamina B, vitamina E antioxidantă și fitosterolii, cărora li se atribuie proprietăți antiinflamatoare.

Totuși, nu este indiferent ce produs alegem de pe rafturile magazinului... Pasta de arahide Mendula este făcută din arahide uscate, prăjite fără adaos de grăsimi și nu conține niciun aditiv în timpul procesului de măcinare. Această versiune crocantă conține doar o cantitate minimă de sare (1%) și bucăți mici de arahide tocate.

Știați? Aproximativ jumătate din recolta mondială de arahide se transformă în unt de arahide. Și nu întâmplător: sandwich-ul preferat al copiilor americani este cu unt de arahide și gem, cunoscut ca "peanut butter & jelly sandwich" (sandwich cu unt de arahide și jeleu).

Încearcă pasta de arahide Mendula pe o felie de pâine de calitate, sărată, cu gem făcut în casă, cu conținut scăzut de zahăr, și vei avea o gustare delicioasă și sănătoasă, bogată în proteine!

O poți adăuga și în smoothie-uri (combinația de banane, arahide, iaurt/lapte de cocos), în fulgi de ovăz, în prăjituri (cum ar fi brownie-uri...) și, de asemenea, este un ingredient esențial pentru "satay" indonezian, vedeta grătarului de vară.

Încearcă acum! :)

În plus față de faptul că este delicioasă:

Se potrivește în orice dietă Vegană, Keto, Fără gluten, Fără lactoză, Paleo, Fără proteine din lapte
Index glicemic scăzut Arahidele au un index glicemic de doar 15
Bogată în acizi grași nesaturați Datorită ingredientelor de cea mai bună calitate. O sursă excelentă de acizi grași Omega-3
Conținut ridicat de proteină și carbohidrați scăzuți 26 g de proteină/100 g, 8 g carbohidrați/100 g
Versatilă Se poate folosi în fulgi de ovăz, prăjituri, biscuiți, sosuri, pe pâine..
20,4 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Greutate netă: 330g

Ingrediente: arahide, sare de mare

Valori nutriționale medii per 100g:
Energie: 2503 kJ/599 kcal
Grăsimi: 47g
Din care grăsimi saturate: 8g
Carbohidrați: 12g
Din care zaharuri: 5g
Proteine: 28g
Sare: 1g

Informațiile nutriționale sunt de natură informativă! Valorile nutriționale reale indicate pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile nutriționale curente de la serviciul nostru pentru clienți!
Produse similare