Unt de arahide Mendula - 100% arahide, 330g
Unt de arahide Mendula - 100% arahide, 330g
20,4 Lei

Unt de arahide Mendula - 100% arahide, 330g

Cel mai cunoscut și, poate, cel mai popular unt de nuci este în sfârșit disponibil în oferta Mendula! :) Conform feedback-urilor, îl iubiți și voi: și nu este fără motiv, deoarece este făcut din unt de arahide de înaltă calitate, este extrem de cremos și, cel mai important, nu conține nimic în afară de arahide. Fără ulei de palmier, fără alte uleiuri vegetale, fără zahăr, fără emulgatori, pur și simplu nimic altceva! Pentru mulți, atunci când se menționează arahidele, le vin în minte doar imaginea unor nuci sărate și grase pe care le ronțăim uitându-ne la televizor, chiar dacă nu ar trebui, pentru că îngrașă și nu este sănătos... Este o mare greșeală! Are un conținut ridicat de energie și este deosebit de bogat în proteine între fructele oleaginoase - 100 g conține 26 g proteine. Nu este întâmplător parte a dietei persoanelor care fac sport în mod regulat. De asemenea, conține componente valoroase precum vitamina B, vitamina E cu efect antioxidant și fitosterolul, căruia i se atribuie proprietăți antiinflamatorii.
Cu toate acestea, este important ce produs alegeți de pe raftul magazinului... Untul de arahide Mendula este făcut din arahide prăjite la uscat fără adaos de grăsimi, și în timpul măcinării în cremă nu se adaugă niciun fel de aditivi. Conține doar arahide prăjite și naturale, nimic altceva :)
Știați? Aproximativ jumătate din recolta mondială de arahide ajunge sub forma de unt de arahide. Și nu este întâmplător: sandwich-ul zilnic al copiilor americani este un sandwich cu unt de arahide și jeleu.
Încercați untul de arahide Mendula fără adaosuri pe pâine de secară de calitate, uns cu jeleu cu conținut scăzut de zahăr, și aveți micul dejun gustos și sănătos cu conținut ridicat de proteine!
Îl puteți adăuga și în smoothie (combinația de banane, arahide, iaurt/lapte de cocos), fulgi de ovăz, prăjituri (cum ar fi brownie...), și este un ingredient esențial la grătarele de vară, pentru frigărui indoneziene satay cu carne de pui.
Încercați acum! :)
În plus față de faptul că este delicios:

Se poate integra în orice dietă Vegan, Keto, Fără gluten, Fără lactoză, Paleo, Fără proteine lactate
Index glicemic scăzut Arahidele au un index glicemic de doar 15
Conținut ridicat de grăsimi nesaturate Datorită materiei prime de cea mai bună calitate. Este o sursă excelentă de acizi grași omega-3
Conținut ridicat de proteine și conținut scăzut de carbohidrați 26 g proteine/100 g, 8 g carbohidrați/100 g
Versatil în utilizare În fulgi de ovăz, prăjituri, biscuiți, sosuri, pe pâine...
20,4 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Greutate netă: 330g

Ingrediente: arahide

Valoare nutritivă medie per 100g:
Energie: 2503 kJ/599 kcal
Grăsimi: 47g
din care grăsimi saturate: 8g
Carbohidrați: 12g
din care zaharuri: 5g
Proteine: 28g
Sare: 0g

Datele nutriționale sunt doar orientative! Valorile nutriționale reale pot să difere față de cele specificate aici. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile nutriționale actuale la serviciul nostru pentru clienți!
Produse similare