Bară superfructe cu afine și cireșe de la Mendula, 40g
Bară superfructe cu afine și cireșe de la Mendula, 40g
4,6 Lei

Bară superfructe cu afine și cireșe de la Mendula, 40g

Bară de fructe fără zahăr cu merișori și cireșe

Întâlnirea migdalelor măcinate fin și a fructelor de vară uscate într-o gustare cu un gust exploziv de fructat.
Rețetele Superfruit sunt concepute pentru acele zile aglomerate când nu aveți timp să vă faceți un mic dejun confortabil, să pregătiți o gustare completă pentru copii sau să vă pregătiți pentru sport, iar pentru a vă ajuta să faceți față mai bine efortului, puteți lua o gustare ușoară. Sunt, de asemenea, parteneri buni în călătorii, ciclism, canotaj sau drumeții. Nu strică să aveți câteva la birou, astfel încât să vă puteți reînnoi forțele în după-amiezile somnolente și să faceți față provocărilor intelectuale. Și sunt perfecte și atunci când vă simțiți nevoia de o gustare sănătoasă care să vă umple de energie.

Rezistă bine testului vremii și este potrivit pentru multe diete și intoleranțe alimentare: vegan, crud, fără gluten, fără lactoză, paleo și fără proteine lactate.
În plus față de gustul lor delicios, aceste batoane au și o valoare nutrițională excelentă:

Migdalele sunt printre cele mai sănătoase nuci și conțin mai mult vitamina E, riboflavină, niacină, calciu și fibre decât oricare alt tip de nucă. Sunt o sursă excelentă de magneziu și conțin o cantitate semnificativă de acizi grași omega-3 și omega-6 esențiali și nesaturați în multiple rânduri.

Nutrienții lor îmbunătățesc activitatea cerebrală, reducând astfel riscul de apariție a bolii Alzheimer. Ajută la reglarea nivelului de colesterol și menținerea sănătoasă a inimii. Conținutul lor de acid linoleic și linolenic reduce inflamația, iar conținutul de vitamina E protejează împotriva cancerului. Cu toate că au un conținut ridicat de grăsimi, pot fi folosite cu succes în timpul dietelor, deoarece grăsimile lor nesaturate oferă o senzație de sațietate pentru o perioadă mai lungă, iar conținutul lor de fibre ajută la digestie.

Cireșele conțin un antioxidant puternic, quercetina, care reduce tensiunea arterială și poate preveni atacurile de cord și dezvoltarea diabetului de tip 2. Ele ajută, de asemenea, eficient la ameliorarea simptomelor artritei și gutei. Conținutul lor de melatonină ajută la un somn profund și relaxant. Pe lângă vitaminele A și B, ele conțin o cantitate semnificativă de potasiu și fier.

Afinele au un conținut ridicat de antioxidanți, astfel încât consumul regulat poate preveni multe tipuri de cancer, boli de inimă și alergii. Conțin fosfor, calciu, zinc, fier și mangan, iar printre vitamine se numără vitaminele A, B, C și E, precum și vitamina K, găsită în cantități mici, dar sănătoasă, în aceste fructe mici. Consumul zilnic nu numai că stimulează sistemul imunitar, ci și ajută la prevenirea infecțiilor tractului urinar.

Pe lângă faptul că sunt delicioase:

Sunt utile: înainte de exerciții sportive sau în mijlocul unei dimineți grele, vă pot salva ziua.
Potrivite pentru majoritatea dietelor: vegane, crude, fără gluten, fără lactoză, paleo, fără proteine lactate.
Conțin multe fibre: făina de migdale și fructele uscate asigură un conținut ridicat de fibre.
Folosim fructe uscate de înaltă calitate, fără conservanți: nu avem nevoie de ingrediente suspecte.
4,6 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Greutate netă: 40g

Ingrediente: pastă de curmale, făină de migdale, afine uscate (14%), cireșe uscate (10%)

Valoare nutritivă medie per 100g:
Energie: 1447,5 kJ/346 kcal
Grăsimi: 10,9g
din care grăsimi saturate: 0,8g
Carbohidrați: 58g
din care zaharuri: 48g
Proteine: 6,2g
Sare: 0g

Informațiile nutriționale sunt de natură informativă! Valoarea nutrițională reală pe ambalaj poate să difere față de cea indicată aici. Pentru informații nutriționale actualizate, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți!
Oferte pachet
Produse similare