Mendula Granola iubitorilor de ciocolată, 300g
Mendula Granola iubitorilor de ciocolată, 300g
21,7 Lei

Mendula Granola iubitorilor de ciocolată, 300g

Granola cu portocală și ciocolată - delicatesă crocantă cu ciocolată și alune
Cine nu iubește ciocolata, nu-i așa? În această granola se întâlnesc o pereche clasică și perfectă - portocală și ciocolată neagră. Granola intens de cacao și crocantă este îmbogățită cu alune, apoi este presărată cu coajă de portocală caramelizeată bio și picături de ciocolată belgiană pentru a încheia cu punctul pe "i". Fără nicio prejudecată, putem spune cu încredere că această granola extrem de gustoasă se încadrează cu ușurință în categoria dulciurilor.

Baza granolei cu portocală este fulgii de ovăz fără gluten, care vă oferă energie pentru întreaga dimineață. Mendula Granola cu portocală poate fi consumată cu încredere în diferite tipuri de diete și sensibilități alimentare. Este un produs vegan, fără gluten, fără lactoză, paleo și fără proteine din lapte.
21,7 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Greutate netă: 300g

Ingrediente: fulgi de ovăz fără gluten, zahăr de mere, concentrat de mere, feliuțe de cocos, semințe de floarea-soarelui, alune, coajă de portocală kandisată bio (6%), alune (6%), ulei de cocos, ciocolată neagră (5%) (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie; substanță uscată de cacao min. 54,5%), pudră de cacao, condimente, sare

Valoare nutrițională medie la 100g:
Energie: 2054 kJ/491 kcal
Grăsimi: 25g
Din care grăsimi saturate: 12g
Carbohidrați: 55g
Din care zaharuri: 23g
Fibre: 8g
Proteine: 10g
Sare: 0,2g

Valorile nutriționale sunt doar orientative. Valorile actuale indicate pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare