Mendula Granola de fructe de vară, 300g
Mendula Granola de fructe de vară, 300g
21,7 Lei

Mendula Granola de fructe de vară, 300g

Granola cu cireșe și afine, îmbogățită cu fructe de vară și migdale

Granola cu cireșe a fost creată pentru iubitorii de arome fructate și granola. Aromele acidulate și intense ale coacăzelor negre și a merelor înghețate și crocante, a cireșelor uscate și a migdalelor ușor prăjite subliniază baza granolei fin condimentată. Poți să o consumi presărată pe lapte sau lapte vegetal, sau să o încerci cu iaurt și fructe proaspete!

Baza granolei cu cireșe constă în fulgi de ovăz fără gluten, care îți oferă energie pentru întreaga dimineață. O dulcim cu concentrat de mere și zahăr din mere, o amestecăm cu puțin ulei de cocos și condimente interesante și o coacem până devine crocantă. Semințele de floarea-soarelui, chipsurile de cocos și multele migdale fac amestecul armonios și hrănitor. În final, adăugăm cireșe uscate și afine înghețate și uscate, care pierd apă în procesul de liofilizare și înghețare, păstrând aproape neschimbat conținutul de vitamine și microelemente, precum și gustul și culoarea proaspete. Granola noastră nu conține conservanți, zahăr sau aditivi, astfel că o poți servi copiilor tăi cu încredere în fiecare zi.

Granola cu cireșe Mendula poate fi consumată în siguranță în diverse diete și în cazul intoleranțelor alimentare. Este un produs vegan, fără gluten, fără lactoză, paleo și fără proteine lactate.
21,7 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Greutate netă: 300g

Ingrediente: Fulgi de ovăz fără gluten, zahăr din mere, concentrat de mere, semințe de floarea-soarelui, migdale (8%), ulei de floarea-soarelui presat la rece bio, cireșe uscate (5%), afine liofilizate (<1%), căpșuni liofilizate (<1%), condimente, sare

Valori nutriționale medii la 100g:
Energie: 1984 kj/472 kcal
Grăsimi: 15g
Din care grăsimi saturate: 4,4g
Carbohidrați: 67g
Din care zaharuri: 22g
Fibre: 10g
Proteine: 14g
Sare: 0,3g

Datele privind valorile nutriționale sunt informative! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Pentru valorile nutriționale actuale, vă rugăm să vă adresați serviciului nostru de asistență pentru clienți!
Produse similare