Mendula Granola cu gust de plăcintă cu mere, 300g
Mendula Granola cu gust de plăcintă cu mere, 300g
21,7 Lei

Mendula Granola cu gust de plăcintă cu mere, 300g

Granola cu gust de plăcintă cu mere de la Mendula aduce aminte de rețeta de plăcintă cu mere a bunicilor, plină de mere uscate, stafide, nuci, migdale și, desigur, scorțișoară. Începeți ziua cu un mic dejun delicios, care vă va aduce bună dispoziție și vă va furniza energie pentru multe ore, fie că mergeți la muncă, faceți exerciții sau pregătiți copiii pentru școală. Această granola este, de asemenea, o alegere perfectă pentru micile dejunuri relaxante de weekend, fie că o consumați simplă sau ca parte a unui brunch bogat.

Baza acestei granole cu gust de plăcintă cu mere sunt fulgii de ovăz fără gluten, care vă vor oferi energie pentru întreaga dimineață. Le îndulcim cu concentrat de mere și zahăr de mere, adăugăm puțin ulei de cocos, scorțișoară și ghimbir și le coacem până devin crocante. Nucile, migdalele, semințele de floarea-soarelui și chipsurile de cocos adaugă amestecului de musli și mai mult gust și uleiuri hrănitoare. Pentru a obține aroma perfectă de plăcintă, adăugăm bucăți de mere uscate și stafide. Granola noastră nu conține conservanți, zahăr adăugat sau aditivi, astfel că o puteți servi cu încredere copiilor dumneavoastră în fiecare zi.

Granola cu gust de plăcintă cu mere Mendula poate fi consumată în siguranță în diferite diete și în cazul intoleranțelor alimentare. Este un produs vegan, fără gluten, fără lactoză, paleo și fără produse lactate.
21,7 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Greutate netă: 300g

Ingrediente: Fulgi de ovăz fără gluten, zahăr de mere, migdale, nuci, semințe de floarea-soarelui, mere uscate (7%), stafide, concentrat de mere, ulei de floarea-soarelui bio presat la rece, scorțișoară (<1%), ghimbir

Valori nutriționale medii la 100g:
Energie: 1990 kj/476 kcal
Grăsimi: 20g
Din care acizi grași saturați: 1,9g
Carbohidrați: 61g
Din care zaharuri: 27g
Fibre: 8,5g
Proteine: 11g
Sare: 0g

Informațiile privind conținutul nutrițional sunt informative! Valorile reale afișate pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă informați cu privire la valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de asistență pentru clienți!
Produse similare