Mendula Granola cu cocos, banane și mango, 250g
Mendula Granola cu cocos, banane și mango, 250g
19,1 Lei

Mendula Granola cu cocos, banane și mango, 250g

Mendula Granola cu cocos, banane și mango, 250g, este o delicatesă crocantă cu cocos, banane liofilizate și mango uscat.
În această granola cu cocos am adăugat și chipsuri de cocos și fulgi de cocos pentru a oferi o experiență intensă de gust de cocos în fiecare înghițitură. Gustul dulce al bananelor și gustul ușor acru al mango-ului completează experiența tropicală în ansamblu.
Baza acestei granole cu cocos este reprezentată de fulgii de ovăz fără gluten, care vă vor oferi energie pentru întreaga dimineață. Sunt îndulciți cu zahăr de mere și, cu adăugarea unei mici cantități de ulei de cocos și a condimentelor interesante, sunt coapți până devin crocanți. Fulgii de cocos, chipsurile de cocos și migdalele conferă amestecului un gust intens de cocos. La final, adăugăm afinele liofilizate, care și-au pierdut umiditatea în timpul procesului de liofilizare, menținând aproape întreaga lor conținut de vitamine și micronutrienți, precum și prospețimea gustului și culoarea. Granola noastră nu conține conservanți, zahăr adăugat sau aditivi, astfel că o puteți servi cu încredere copiilor dumneavoastră în fiecare zi.

Granola Mendula cu cocos poate fi consumată cu încredere în diferite diete și în cazul intoleranțelor alimentare. Este un produs vegan, fără gluten, fără lactoză, paleo și fără lactoză.
19,1 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Greutate netă: 250g

Ingrediente: Fulgi de ovăz fără gluten, zahăr de mere, fulgi de cocos (12%), concentrat de mere, chipsuri de cocos (6%), mango uscat (3%), ulei de cocos, banane liofilizate (1%), migdale, condimente, sare de mare

Valori nutriționale medii per 100g:
Energie: 2172 kj/519 kcal
Grăsimi: 25g
Din care grăsimi saturate: 12g
Carbohidrați: 59g
Din care zaharuri: 21g
Proteine: 11g
Sare: 1g

Informațiile referitoare la valoarea nutritivă sunt doar informative! Valorile reale afișate pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să obțineți informații despre valorile nutritive curente de la serviciul nostru de asistență pentru clienți!
Produse similare