Mendula Granola cu Banane și Caramel, 250g
Mendula Granola cu Banane și Caramel, 250g
19,2 Lei

Mendula Granola cu Banane și Caramel, 250g

Mendula Granola cu Banane și Caramel, 250g, este o delicatesă crocantă cu banane înghețate uscate și bucăți de ciocolată albă sărată caramelizată.
Particularitatea granolei cu banane și caramel constă în ciocolata albă caramelizată, atât de delicioasă, încât după prima degustare am știut că trebuie să o includem în acest produs - astfel s-a născut această granola. Bucățile crocante de banană înghețată uscată și arahidele completează gustul caramelizat pentru a-ți începe dimineața într-un mod optim! Savurează-o la micul dejun cu lapte sau lapte vegetal, iaurt - sau pur și simplu ca gustare în timpul zilei.
Baza acestei granole cu banane constă în fulgi de ovăz fără gluten, care îți vor furniza energie pentru întreaga dimineață. Sunt îndulciți cu zahăr de mere, îmbogățiți cu arahide, chips-uri de cocos și semințe de floarea-soarelui, și sunt copti cu puțin ulei de cocos și condimente interesante pentru a obține o textură crocantă. La final, adăugăm bananele înghețate uscate, din care în timpul procesului de înghețare se elimină apa pentru a păstra conținutul de vitamine și microelemente, precum și prospețimea gustului și culoarea aproape intacte. Bucățile de ciocolată albă caramelizată adaugă coroana acestei combinații. Granola noastră nu conține conservanți sau aditivi, astfel că o poți oferi cu încredere copiilor tăi în fiecare zi.

Mendula Granola cu Banane și Caramel poate fi consumată cu încredere în diverse diete și în cazul intoleranțelor alimentare. Este un produs vegan, fără gluten și potrivit pentru dieta paleo.
19,2 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Greutate netă: 250g

Ingrediente: Fulgi de ovăz fără gluten, zahăr de mere, arahide, semințe de floarea-soarelui, chips-uri de cocos, ulei de cocos, ciocolată albă caramelizată (3%) (unt de cacao, zahăr, lapte praf, lactoză, pudră de proteină, lapte praf degresat, zahăr caramelizat, emulsifiant: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie, sare), banane înghețate uscate (1%), condimente, sare de mare

Valori nutriționale medii per 100g:
Energie: 2004 kj/479 kcal
Grăsimi: 18g
Dintre care grăsimi saturate: 10g
Carbohidrați: 68g
Dintre care zaharuri: 26g
Proteine: 10g
Sare: 1g

Informațiile privind valorile nutriționale sunt doar informative! Valorile reale afișate pe ambalaj pot să difere de cele prezentate aici. Te rugăm să te informezi cu privire la valorile nutriționale actuale prin intermediul serviciului nostru de relații cu clienții!
Produse similare