Mendula Granola cu căpșune, zmeură și lămâie, 250g
Mendula Granola cu căpșune, zmeură și lămâie, 250g
19,1 Lei

Mendula Granola cu căpșune, zmeură și lămâie, 250g

Dacă iubești aromele fructate și îți place să începi diminețile cu o granola cu fructe, dar nu prea dulce, atunci această granola este alegerea perfectă pentru un mic dejun delicios! Baza acestei granole cu aromă de lămâie, ușor condimentată și extrem de crocantă, este formată din chipsuri de cocos, bețișoare de migdale, amarant suflat și bucăți crocante și incredibil de gustoase de căpșune și zmeură liofilizate.

Baza pentru granola cu căpșune, zmeură și lămâie este formată din fulgi de ovăz fără gluten, care îți vor oferi energie pentru întreaga dimineață. Este îndulcită cu sirop de mere și zahăr de mere, iar cu puțin ulei de cocos, condimente interesante și extract natural de lămâie, este coaptă până devine extrem de crocantă. Semințele de floarea-soarelui, chipsurile de cocos, amarantul suflat și migdalele fac amestecul și mai armonios și mai hrănitor. La final adăugăm bucățile de fructe liofilizate, care pierd apă în timpul procesului de liofilizare, păstrând conținutul lor de vitamine și microelemente, precum și prospețimea gustului și culoarea aproape nealterate. Granola noastră nu conține conservanți, zahăr sau aditivi, astfel că o poți oferi cu încredere copiilor tăi în fiecare zi.

Mendula Granola cu căpșune, zmeură și lămâie poate fi consumată în siguranță în diferite diete și în cazul intoleranțelor alimentare. Este un produs vegan, fără gluten, fără lactoză, paleo și fără proteine lactate.
19,1 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Greutate netă: 250g

Ingrediente: Fulgi de ovăz fără gluten, sirop de mere, zahăr de mere, semințe de floarea-soarelui, ulei de floarea-soarelui presat la rece organic, migdale, amarant suflat, căpșune liofilizate (0,5%), zmeură liofilizată (0,5%), condimente, extract natural de lămâie (<1%), sare de mare

Valoare nutritivă medie per 100g:
Energie: 1905 kj/456 kcal
Grăsimi: 15g
Din care grăsimi saturate: 1,6g
Carbohidrați: 67g
Din care zaharuri: 23g
Fibre: 8,9g
Proteine: 12g
Sare: 0,2g

Informațiile despre valoarea nutritivă sunt informative! Valorile reale de pe ambalaj pot să difere față de cele prezentate aici. Vă rugăm să obțineți informații actualizate despre valorile nutritive de la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare