Mendula Granola cu alune de pădure și ciocolată, 250g
Mendula Granola cu alune de pădure și ciocolată, 250g
19,1 Lei

Mendula Granola cu alune de pădure și ciocolată, 250g

Granola cu alune de pădure și ciocolată te va cuceri cu combinația bogată de alune de pădure și ciocolată belgiană, făcând fiecare dimineață de neuitat. Bucăți crocante de ciocolată, semințe de floarea-soarelui, chipsuri de nucă de cocos și mirodenii delicioase - toate acestea se regăsesc în această granola pentru a-ți începe ziua într-o notă veselă! (Notă: Aceasta este granola pe care o mestecăm cel mai des în timpul zilei).

Baza acestei granole cu ciocolată sunt fulgii de ovăz fără gluten, care îți furnizează energie pentru întreaga dimineață. Sunt îndulciți cu sirop de mere și zahăr din mere, și prăjim alunele de pădure turcești, le amestecăm cu ulei de cocos și condimente captivante și le coacem până devin crocante. Semințele de floarea-soarelui, chipsurile de nucă de cocos și migdalele fac amestecul armonios și mai hrănitor. Apoi adăugăm bucăți de ciocolată belgiană cu conținut ridicat de cacao, pentru a obține combinația perfectă de arome. Granola noastră nu conține conservanți sau aditivi inutili, astfel că o poți oferi cu încredere copiilor tăi în fiecare zi.

Granola cu ciocolată Mendula poate fi consumată în diferite diete și în cazul sensibilității la alimente. Este un produs vegan, fără gluten, fără lactoză, paleo și fără produse lactate.
19,1 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Greutate netă: 250g

Ingrediente: Fulgi de ovăz fără gluten, sirop de mere, zahăr din mere, bucăți de ciocolată (12%) (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie; conținut de cacao minim 54,5%), alune de pădure turcești (8%), semințe de floarea-soarelui, ulei de cocos, migdale, chipsuri de nucă de cocos, semințe de dovleac, mirodenii, sare de mare

Valori nutriționale medii per 100g:
Energie: 2111 kJ/505 kcal
Grăsimi: 21g
Din care acizi grași saturați: 8g
Carbohidrați: 65g
Din care zaharuri: 23g
Proteine: 12g
Sare: 1g

Datele referitoare la valoarea nutrițională sunt informative! Valorile reale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Pentru informații actuale privind valoarea nutrițională, vă rugăm să vă adresați serviciului nostru de asistență pentru clienți!
Produse similare