Mendula Unt de migdale cu scorțișoară, 180g
Mendula Unt de migdale cu scorțișoară, 180g
29,3 Lei

Mendula Unt de migdale cu scorțișoară, 180g

Cu scorțișoară și zahăr de cocos, din migdale de calitate premium

După succesul lor cu untul de migdale 100%, au creat și o variantă ușor condimentată și îndulcită. Untul de migdale cu scorțișoară este cea mai bună alegere atunci când dorești ceva dulce, dar sănătos în același timp! Gustul său amintește complet de migdalele dulci și cu scorțișoară de pe târgurile de Crăciun, cu excepția faptului că conține mult mai puțin zahăr (doar 10%).

Produsul lor este fabricat din cele mai bune migdale, fără adaosuri. Cu alte cuvinte, nu conține conservanți, emulsificatori sau ulei de palmier, astfel încât întreaga ta familie poate să se bucure de gustul armonios al semințelor ușor prăjite și scorțișoarei, cu o adăugare de puțin zahăr de cocos.

Încearcă-l pe felii de mere sau biscuiți de ovăz, și vei potoli rapid foamea și pofta de dulce! Poți să-l adaugi și pe pâine prăjită, în prăjituri sau în batoane de energie făcute în casă. Amestecă-l cu făină de migdale și prepară bomboane sau ciocolată cu migdale umplute cu cremă de migdale pentru a-ți surprinde cei dragi. Poți să-l folosești pentru a da gust la terci, orez cu lapte sau pentru a stratifica budinci. Untul de migdale cu scorțișoară este perfect și simplu consumat cu o lingură mare sau îl poți utiliza în diverse moduri, doar imaginația îți pune limite.

Migdalele sunt printre cele mai sănătoase nuci, conțin mai mult vitamina E, riboflavină, niacină, calciu și fibre decât oricare alt tip de nucă. Sunt o sursă excelentă de magneziu și sunt bogate în acizi grași esențiali nesaturați Omega-3 și Omega-6.

Nutrienții lor îmbunătățesc activitatea creierului, astfel că consumul regulat ajută la reducerea riscului de apariție a bolii Alzheimer. Contribuie la reglarea nivelului de colesterol și menținerea unei inimi sănătoase. Conținutul de acid linoleic și linolenic reduce inflamațiile, iar conținutul de vitamina E protejează împotriva cancerului. Deși conțin multă grăsime, se pot folosi cu succes în diete, deoarece grăsimile nesaturate asigură senzația de sațietate pe termen lung, iar fibrele contribuie la digestie.

Zahărul de cocos se obține din sucul de la mugurii înfloriți ai palmierului de cocos. Este extrem de bogat în minerale, cum ar fi magneziu, potasiu, zinc și fier, și conține vitaminele B1, B2, B3, B6 și C. De asemenea, conține antioxidanți polifenolici și 16 tipuri de aminoacizi.

Scorțișoara este o mirodenie cu proprietăți vindecătoare, cu numeroase beneficii. Reglează nivelul zahărului și al grăsimilor din sânge, stimulează activitatea creierului și are efecte pozitive asupra abilităților cognitive. Pe lângă gustul său excelent, scorțișoara este apreciată și pentru proprietățile sale antibacteriene și antifungice în bucătăria orientală.

În plus față de faptul că este delicios:

Poate fi inclus în orice dietă: Vegan, Keto, Fără gluten, Fără lactoză, Paleo, Fără proteine din lapte
Index glicemic scăzut: Migdalele au un indice glicemic de doar 15
Conține o cantitate ridicată de grăsimi nesaturate: Datorită celor mai bune migdale de calitate. Sursă foarte bună de acizi grași Omega-3
Conține o cantitate mare de proteine și un conținut scăzut de carbohidrați: 19 g proteine/100 g, 29 g carbohidrați/100 g
Poate fi folosit în multe moduri: Smoothie-uri, terci de ovăz, pr
29,3 Lei
Punct bonus: 0,6 Lei
Descriere
Greutate netă: 180g

Ingrediente: migdale, zahăr de cocos, scorțișoară

Valoare nutritivă medie per 100g:
Energie: 2328 kj/557kcal
Grăsimi: 44g
din care grăsimi saturate: 3g
Carbohidrați: 29g
din care zaharuri: 12g
Proteine: 19g
Sare: 0g

Informațiile despre valoarea nutritivă sunt cu titlu informativ! Valorile nutritive reale pot să difere de cele indicate aici pe ambalaj. Vă rugăm să întrebați serviciul nostru de relații cu clienții pentru valorile nutritive actuale!
Produse similare