Mendula Cremă de alune de pădure de lux - ediție vegană, 180g
Mendula Cremă de alune de pădure de lux - ediție vegană, 180g
29,4 Lei

Mendula Cremă de alune de pădure de lux - ediție vegană, 180g

Cremă de alune de pământ premium cu cacao și zahăr de cocos

Crema deluxe de alune de pământ a devenit rapid preferata publicului, deoarece nu conține ulei de palmier sau zahăr, dar are o consistență perfectă și un gust minunat. S-au gândit mult la cum ar putea oferi acest produs și clienților lor vegani în aceeași calitate, fără a folosi îndulcitori de origine animală. După numeroase experimente, au ales să înlocuiască mierea cu zahăr de cocos, care nu numai că are un gust delicios, dar este și o sursă sănătoasă de hrană vegetală. Cu aceasta îndulcesc amestecul de alune de pământ de calitate superioară și cacao belgiană pentru a aduce momente vesele și dulci în ziua ta obișnuită.

Crema de alune de pământ vegană cu 78% conținut de ulei de nuci îți oferă energia de care ai nevoie cu doar o picătură de zahăr de cocos, fie că o consumi la micul dejun sau înainte de exerciții sportive. Cacaoa din compoziție te revigorează și crește nivelul de endorfină.

La fel ca celelalte produse ale lor, crema de alune de pământ vegană este destinată susținătorilor alimentației sănătoase, așa că conține doar ingredientele premium menționate mai sus! Este făcută doar din cele mai bune alune de pământ, ceea ce garantează întotdeauna gustul și consistența perfecte! Aprecierea pentru calitate este confirmată de succesul familiei lor de produse: în 2020, au folosit deja aproape o tonă de alune de pământ în produsele lor!

O poți folosi în numeroase rețete, fiind o alegere excelentă pentru deserturile raw, pentru a adăuga gust băuturilor proteice sau pentru a ridica la un nou nivel clasicele prăjituri, produse de patiserie și biscuiți. Dar nu e nicio problemă dacă nu ai chef să gătești, o poți consuma direct din borcan cu o linguriță.

Crema de alune de pământ vegană Mendula se potrivește în mai multe tipuri de diete - este fără gluten și fără lactoză, un produs vegan. Este potrivită și pentru rețetele paleo și ketogenice, precum și ingredient de bază pentru deserturi.

Alunele de pământ sunt bogate în acizi grași nesaturați Omega-3 și Omega-6, iar consumul a 50 de grame pe zi poate reduce semnificativ riscul de boli de inimă, îmbunătățind în doar patru săptămâni nivelul de colesterol. Ele au un impact excelent asupra profilului lipidic, îmbunătățind în același timp sănătatea vaselor de sânge. De asemenea, conțin cantități semnificative de vitamina C, B1, B2 și E, precum și diverse minerale valoroase precum calciu, potasiu, magneziu, fier, mangan, zinc, seleniu și cupru, ceea ce le face o sursă excelentă de energie și îmbunătățește concentrarea. Conținutul de triptofan crește nivelul de serotonină, ceea ce poate ajuta în lupta împotriva depresiei.

Datorită conținutului ridicat de proteine și fibre, această cremă de alune de pământ reprezintă o alegere excelentă pentru gustările în timpul regimurilor alimentare, asigurând o senzație de sațietate pe termen lung.

Zahărul de cocos se obține din nectarul de la rădăcinile florilor de nuc de cocos. Este extrem de bogat în minerale, conținând o cantitate mare de magneziu, potasiu, zinc și fier, precum și vitaminele B1, B2, B3, B6 și C. De asemenea, conține polifenoli cu proprietăți antioxidante și 16 tipuri de aminoacizi.

Cacaoa belgiană de înaltă calitate este obținută din boabe de cacao premium. Pe lângă efectul său revigorant, stimulează activitatea cerebrală, îmbunătățește memoria, stimulează creșterea celulelor și vindecarea rănilor. Este plină de antioxidanți, magneziu, zinc și vitamine. De asemenea, crește nivelul de endorfină în organism și stimulează producția de serotonină în creier, astfel că alături de alunele de pământ, formează o pereche perfectă pentru a-ți aduce bucurie.

În plus față de gustul său delicios:

Se potrivește în orice tip de dietă: vegană, keto, fără gluten, fără lactoză, paleo, fără proteine lactate
Este o alegere excelentă pentru micul dejun sănătos pentru copii
Poate fi folosit în nenumărate moduri: în smoothie-uri, ovăz, prăjituri, biscuiți, sosuri, pe pâine...
Nu conține ulei de palmier.
29,4 Lei
Punct bonus: 0,6 Lei
Descriere
Greutate netă: 180g

Ingrediente: alune de pământ (78%), zahăr de flori de cocos, pudră de cacao

Valori nutriționale medii per 100g:
Energie: 2374 kj/568kcal
Grăsimi: 48g
din care grăsimi saturate: 4g
Carbohidrați: 32g
din care zaharuri: 16g
Proteine: 13g
Sare: 0g

Informațiile nutriționale sunt de natură informativă! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot varia față de cele prezentate aici. Vă rugăm să ne contactați pentru informații nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare