Mendula Tökmagkrém - 100% tökmag, 180g
Mendula Tökmagkrém - 100% tökmag, 180g
29,4 Lei

Mendula Tökmagkrém - 100% tökmag, 180g

Cât de mici, atât de multe beneficii aduce semințelor de dovleac. Conținutul lor ridicat de proteine este remarcabil: 100 g de semințe de dovleac conțin 28,5 g de proteine, pe lângă conținutul bogat de fibre, vitamina K, fosfor, magneziu (semințele de dovleac sunt una dintre cele mai bune surse naturale de magneziu!) și zinc. Magneziul este esențial pentru o inimă sănătoasă, reducerea tensiunii arteriale și îmbunătățirea sistemului circulator.

În plus, semințele de dovleac sunt bogate în antioxidanți, cum ar fi carotenoizi și vitamina E. Antioxidanții pot reduce inflamațiile și proteja celulele de radicalii liberi dăunători. Aceste semințe sunt bogate și în fibre - spre deosebire de uleiul de semințe de dovleac, pasta de semințe de dovleac conține 100% din aceste fibre.

Semințele de dovleac sunt ușor prăjite înainte de procesare pentru a-și amplifica aroma delicioasă. Li se adaugă o cantitate mică de sare de înaltă calitate, apoi sunt măcinate până devin cremoase, iar de aici, doar imaginația vă poate limita utilizarea.

Le puteți întinde pe orice fel de sandwich în loc de unt. O felie de pâine de calitate (de secară), cu 1-2 lingurițe de pastă de semințe de dovleac, brânză cottage deasupra, câteva felii de roșii, și, în final, rucola sau spanac de grădină, iar micul dejun delicios, bogat în proteine și sănătos, este gata.

Pe lângă faptul că este delicios:

Se potrivește în orice dietă Vegană, Keto, Fără gluten, Fără lactoză, Paleo, Fără proteine din lapte
Index glicemic scăzut
Conținut ridicat de grăsimi nesaturate
Conținut ridicat de proteine și conținut extrem de scăzut de carbohidrați 28 g de proteine la 100 g, 3 g carbohidrați la 100 g
Se poate folosi în diverse moduri În smoothie-uri, pentru vinaigrettes, în sosuri, pe pâine...
29,4 Lei
Punct bonus: 0,6 Lei
Descriere
Greutate netă: 180g

Ingrediente: Semințe de dovleac, sare (<1%)

Valori nutriționale medii per 100g:
Energie: 2731 kj/536kcal
Grăsimi: 35g
din care grăsimi saturate: 7g
Carbohidrați: 3g
din care zaharuri: 0g
Proteine: 28g
Sare: 0,5g

Informațiile nutriționale sunt de orientare! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Pentru informații nutriționale actuale, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relații cu clienții.
Produse similare