Traducere în limba română: Pastă de alune Mendula - 100% alune, 180g
Traducere în limba română: Pastă de alune Mendula - 100% alune, 180g
29,4 Lei

Traducere în limba română: Pastă de alune Mendula - 100% alune, 180g

Fără adaosuri, din nuci de calitate superioară din producția locală

Cea mai populară, versatilă și incredibil de delicioasă pastă de nuci este pasta de nuci de türköm. Folosim ingrediente de cea mai înaltă calitate din categoria premium, cumpărate de la un producător maghiar selectat după o selecție riguroasă a materiilor prime. Nucile pe care le cultivă sunt garanția calității remarcabile, deoarece produsul nostru nu conține niciun adaos după prăjire - nici zahăr adăugat, nici ulei de palmier, nici conservanți, ci doar nuci pure și bogate în gust. De aceea, putem garanta gustul autentic al Mendulei doar prin utilizarea celor mai bune ingrediente. Calitatea noastră este apreciată și de către clienții noștri, ceea ce confirmă succesul gamei noastre de produse: în 2020, am folosit deja aproape o tonă de nuci de türköm pentru produsele noastre!
Această pastă de nuci urmează, de asemenea, principiile „mâncatului curat”, aducând în bucătăria dvs. nucile cu gust dulce și boabele maro aurii cu cea mai mică intervenție posibilă. După aceea, depinde doar de voi cum veți încânta copiii și familia cu un mic dejun interesant sau cu o prăjitură rapidă. Dacă copiii dumneavoastră gustă o dată deliciile făcute cu adevărata pastă de nuci de türköm, nu vor mai dori produsele îndulcite cu adaosuri din magazine. Astfel, următoarea generație va crește într-o cultură gastronomică mai sănătoasă și sustenabilă.

Produsul nostru este perfect ca umplutură pentru sandvișuri, dar poate fi și îmbunătățit cu adaosuri precum fulgi de ciocolată neagră sau felii subțiri de mere și țelină. Puteți să-l folosiți pentru a face bomboane acasă, dulciuri vegane crude sau chiar biscuiți clasici. Puteți pregăti un sos pentru micul dejun cu legume crocante sau un ragu de cartofi dulci inspirat din bucătăria africană, cu ceapă, usturoi, chimion, scorțișoară și ardei afumat, amestecat cu bucăți prăjite de nuci. După zile grele, vă puteți răsfăța cu un smoothie cu banane, cacao și pastă de nuci sau puteți amesteca câteva linguri de pastă de nuci cu ciocolată topită, astfel încât să vă puteți bucura de o mică tentație dulce în cea mai sănătoasă variantă posibilă. Puteți coace împreună cu copiii prăjituri cu banane și pastă de nuci sau brownie cu ciocolată, garantat, chiar și în cea mai ploioasă sâmbătă după-amiază!

Pasta de nuci de türköm Mendula poate fi consumată fără probleme în diferite tipuri de diete, fiind fără gluten și fără lactoză, un produs vegan. Este potrivită pentru dietele paleo, ketogenice și vegane crude, în special pentru deserturi.

Nucile de türköm sunt bogate în acizi grași Omega-3 și Omega-6 nesaturați, iar consumul zilnic de 50 de grame poate reduce semnificativ riscul bolilor de inimă și poate scădea nivelul de colesterol după doar patru săptămâni. Ele au un impact excelent asupra nivelurilor de grăsimi din sânge și îmbunătățesc sănătatea vaselor de sânge.
29,4 Lei
Punct bonus: 0,6 Lei
Descriere
Greutate netă: 180g

Ingrediente: Fistic

Valori nutriționale medii per 100g:
Energie: 2695 kj/646kcal
Grăsimi: 62g
din care grăsimi saturate: 5g
Carbohidrați: 18g
din care zaharuri: 5g
Proteine: 15g
Sare: 0g

Informațiile nutriționale sunt de natură informativă! Valorile nutriționale reale pot să difere de cele prezentate aici pe ambalaj. Vă rugăm să întrebați pentru valorile nutriționale actuale la serviciul nostru pentru clienți!
Produse similare