Legjava Sos de ardei cu șapte mirodenii 200 g
Legjava Sos de ardei cu șapte mirodenii 200 g
21,8 Lei

Legjava Sos de ardei cu șapte mirodenii 200 g

Ingrediența principală care definește acest sos de ardei este ardeiul Kapia, o varietate vibrantă de ardei cu fructe groase, de culoare roșie aprinsă, care este cultivată în zona lor de mulți oameni. Fructele sunt recoltate la maturitate completă și întotdeauna se folosesc ardei selecționați manual cu grijă. Gustul și aroma sa distincte se datorează conținutului său ridicat de zahăr. În plus, ardeiul Kapia conține o cantitate semnificativă de vitamina C, pe care dorim să o menținem cât mai mult posibil în timpul procesării.

Sosul nostru devine picant datorită celor șapte tipuri de condimente utilizate, ceea ce îl face, de exemplu, să fie cel mai bun sos pentru a înmuia chipsurile.
21,8 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Greutate netă: 200 g

Nu conține conservanți sau aditivi. Conservat prin tratament termic.

Ingrediente: Ardei Kapia (57%), ceapă, roșii concentrate, zahăr cristalizat, usturoi, oțet balsamic, sare, ulei, frunză de dafin, piper negru, pătrunjel, cimbru, rozmarin, oregano.

Valoare nutritivă medie per 100 g:
Energie: 198 kJ/48 kcal
Grăsimi: <1 g
din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 10 g
din care zaharuri: 5 g
Proteine: 1 g
Sare: 1,5 g

Informațiile nutriționale sunt orientative! Valorile actuale pot varia față de cele afișate pe ambalaj. Pentru informații nutriționale actuale, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relații cu clienții!
Csomagajánlatok
Produse similare