Selecție Bio Csinta, 60g
Selecție Bio Csinta, 60g
21,6 Lei

Selecție Bio Csinta, 60g

Produsele noastre sunt realizate exclusiv din mere, cătină, piersici, cireșe, ghimbir (produsul nostru cu ghimbir conține suc proaspăt de lămâie stoarsă și condimente măcinate) și nimic altceva.

Produsele Bio Csinta sunt preferatele copiilor, dar și alegeri excelente de gustare pentru întreaga familie. Aceste gustări sănătoase și delicioase pot fi savurate aproape oricând, fie că sunteți la birou, la școală sau într-o călătorie lungă cu mașina. Sunt ușor de luat cu voi și pot reprezenta o alternativă minunată la dulciurile tradiționale.

Produsele Bio Csinta, fâșii uscate de fructe, sunt dulciuri sănătoase și gustoase, realizate exclusiv din ingrediente bio maghiare. Fâșiile gustoase Csinta sunt bogate în fibre, astfel încât pot servi ca supliment nutritiv excelent atât pentru adulți, cât și pentru copii. Datorită uscării blânde, ele își păstrează aroma, gustul intens și nutrienții fructului.

Ingredientele Csinta sunt simple. Am putea enumera multe lucruri care nu sunt prezente în ele. De exemplu, Csinta nu conțin zahăr adăugat sau îndulcitori. Nu conțin aditivi, arome, potențiatori de gust sau pectină. Acest snack de fructe uscate este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de dulciuri, dar nu vor să consume exces de zahăr și aditivi artificiali.

Produsele Bio Csinta sunt fabricate cu multă muncă manuală și atenție, și folosesc doar cele mai bune soiuri de fructe bio în timpul producției. Nu este necesară utilizarea de aditivi artificiali pentru producția lor, ceea ce înseamnă că aroma și valoarea nutritivă a fructelor utilizate sunt păstrate în totalitate. Materiile prime sunt furnizate de producători maghiari, care cresc an de an tot mai multe suprafețe de fructe bio cu certificare, ceea ce asigură calitatea ridicată și aroma specială a produsului.

Conținutul pachetului:

1 Csinta cu cătină și mere bio
1 Csinta cu mere bio
1 Csinta cu piersici bio
1 Csinta cu cireșe bio
1 Csinta cu ghimbir bio
Produsele Bio Csinta pot fi consumate în cadrul unei diete vegane și fără gluten.
Nu conțin zahăr adăugat.
21,6 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Greutate netă: 60 g

Ingrediente: Măr bio, piersică bio, cireș bio, ghimbir, cătină, suc de lămâie proaspăt stoarsă, condimente măcinate și nimic altceva
Valori nutriționale medii per 100 g
Măr:
Energie: 1338 kJ/316 kcal
Grăsimi: 0,7 g
Din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 68,3 g
Din care zaharuri: 68,3 g
Proteine: 2,5 g
Sare: 0,05 g

Ghimbir:
Energie: 1134 kJ/315 kcal
Grăsimi: 0,7 g
Din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 67,8 g
Din care zaharuri: 66,4 g
Proteine: 2,5 g
Sare: 0,05 g

Cireș:
Energie: 1378 kJ/325 kcal
Grăsimi: 0,3 g
Din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 70,8 g
Din care zaharuri: 70,8 g
Proteine: 3 g
Sare: 0,06 g

Piersică:
Energie: 1412 kJ/334 kcal
Grăsimi: 0,7 g
Din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 67,7 g
Din care zaharuri: 64,4 g
Proteine: 4 g
Sare: 0 g

Cătină:
Energie: 1346 kJ/318 kcal
Grăsimi: 2,3 g
Din care grăsimi saturate: 0,8 g
Carbohidrați: 67,9 g
Din care zaharuri: 63,8 g
Proteine: 1,8 g
Sare: 0 g

Protejați de lumină, păstrați în ambalaj închis pentru a menține prospețimea pe termen lung.
Poate conține urme de nuci și semințe.
Informațiile nutriționale sunt de caracter informativ! Valorile nutriționale reale pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții.
Oferte pachet
Produse similare