Baton Bio de Caisă, 12g
Baton Bio de Caisă, 12g
4,6 Lei

Baton Bio de Caisă, 12g

Cu dulceața și gustul său plăcut, a devenit imediat preferatul multora. Rulou de fructe cu caise uscate. Poate fi consumat într-o dietă vegană și fără gluten, chiar și atunci când cineva nu ține o dietă. Produsul nostru, Ruloul de caise, este făcut din caise și mere, și nu conține nimic altceva.
Ruloul de caise este produs din fructe proaspete de origine locală, are un conținut ridicat de fibre, este o felie de fructe sănătoasă, care este o alegere ideală pentru întreaga familie - fie că este vorba despre gustarea copiilor, gustarea de la birou sau o gustare de după-amiază.
Datorită uscării manuale speciale, dulceața și aroma plăcută a caiselor rămân păstrate. Datorită acestui proces, obținem o adevărată dulceață naturală, care este preferată atât de adulți, cât și de copii.
Ruloul de caise reprezintă o alternativă minunată la dulciurile tradiționale, deoarece nu conține ingrediente artificiale, aditivi, arome sau zahăr adăugat și poate fi consumat ca o dulceață sănătoasă. Zahărul natural din produs înlocuiește îndulcitorii artificiali, ceea ce face ca produsul să fie alegerea ideală pentru cei atenți la sănătate sau chiar pentru sportivi. Poate fi consumat și într-o dietă vegană sau fără gluten. Este o nouă opțiune care diversifică gama de alimentație conștientă și sănătoasă. Poate fi utilizat ca ingredient în preparate speciale și deserturi.
Ruloul de caise este un supliment excelent pentru gustarea copiilor și aperitiv. În plus, adulții l-au descoperit ca o gustare sănătoasă și gustoasă în timpul zilei. Poți să te răsfeți pe tine sau pe alții cu el. Indiferent de dimensiunea ambalajului, calitatea și caracterul sănătos al Ruloului de caise rămân neschimbate!
Rulou de fructe cu caise și mere uscate.
Poate fi consumat într-o dietă vegană și fără gluten.
Nu conține zahăr adăugat.
4,6 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Greutate netă: 12 g

Ingrediente: caise, mere și nimic altceva

Informații nutriționale generale per 100 g

Energie: 1412 kJ/334 kcal
Grăsimi: 0,7 g
Din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 67,7 g
Din care zaharuri: 64,4 g
Proteine: 4 g
Sare: 0 g
Păstrați într-un loc uscat și în ambalajul sigilat pentru a menține prospețimea pentru o perioadă îndelungată.
Poate conține urme de nuci și semințe.
Informațiile nutriționale sunt informative! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot varia față de cele specificate aici. Vă rugăm să întrebați la serviciul nostru pentru clienți pentru valorile nutriționale curente.
Produse similare