Baton Bio de Coacăze de Mare, 12g
Baton Bio de Coacăze de Mare, 12g
4,6 Lei

Baton Bio de Coacăze de Mare, 12g

Bio Fâșii de Măr cu Smochine de Dunăre, 12g

Bio Fâșii de Măr cu Smochine de Dunăre reprezintă o gustare sănătoasă și delicioasă, făcută manual din ingrediente bio maghiare. Acest snack din fructe uscate este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de dulce, fără a se supraîncărca cu zahăr și aditivi artificiali. Produsul nostru este realizat exclusiv din mere și smochine de Dunăre, fără a conține altceva.

Bio Fâșii de Măr cu Smochine de Dunăre sunt printre preferatele copiilor, dar reprezintă, de asemenea, o alegere minunată de gustare pentru întreaga familie. Aceste gustări sănătoase și delicioase pot fi savurate practic oricând, fie că sunteți la birou, la școală sau într-o lungă călătorie cu mașina. Sunt ușor de luat cu voi și pot reprezenta o alternativă excelentă la dulciurile tradiționale.

Bio Fâșii de Măr cu Smochine de Dunăre sunt o gustare sănătoasă și delicioasă, realizată exclusiv din ingrediente bio maghiare. Fâșiile gustoase sunt bogate în fibre, ceea ce le face potrivite ca gustări nutritive pentru adulți și copii deopotrivă. Datorită uscării blânde, ele păstrează aroma intensă, aroma și nutrienții fructelor.

Ingredientele Fâșiilor sunt simple. Ar putea exista o listă lungă de lucruri care nu sunt prezente. De exemplu, Fâșiile nu conțin zahăr sau îndulcitori adăugați. Nu conțin niciun fel de aditivi, arome, arome sau pectină. Acest snack din fructe uscate reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de dulce, fără a se supraîncărca cu zahăr și aditivi artificiali.

Bio Fâșii de Măr cu Smochine de Dunăre pot fi consumate și în cadrul unei diete vegane sau fără gluten.

Nu conțin zahăr adăugat.
4,6 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Greutate netă: 12 g

Ingrediente: mere, cătină și nimic altceva

Valori nutriționale generale per 100 g

Energie: 1346 kJ / 318 kcal
Grăsimi: 2,3 g
din care grăsimi saturate: 0,8 g
Carbohidrați: 67,9 g
din care zaharuri: 63,8 g
Proteine: 1,8 g
Sare: 0 g
Păstrați în ambalaj închis, ferit de lumină, pentru a menține prospețimea pentru o perioadă îndelungată. Poate conține urme de nuci și semințe.

Informațiile nutriționale sunt orientative! Valorile nutriționale reale pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale de la serviciul nostru de relații cu clienții.
Oferte pachet
Produse similare