Hrușcă Csinta, 12g.
Hrușcă Csinta, 12g.
4,6 Lei

Hrușcă Csinta, 12g.

Körte Csinta, 12g"

"Körte Csinta este recomandată celor care apreciază arome dulci și mai puțin intense. Este un fruct uscat sub formă de rulou cu aromă de par. Poate fi consumată atât de vegani, cât și în diete fără gluten, dar și de cei care nu urmează nicio dietă. Produsul nostru Körte Csinta este realizat folosind pere și mere, și în afară de acestea nu conține nimic altceva.
Körte Csinta este proaspătă, făcută din fructe autohtone, cu un conținut ridicat de fibre și este o felie de fruct sănătoasă, ideală pentru întreaga familie - fie că este vorba de gustarea copiilor, gustarea de la serviciu sau o răsfățare de după-amiază.
Datorită uscării manuale speciale, păstrează aroma parului subtil și dulce. Datorită acestui proces, obțineți un dulce adevărat și natural, preferat atât de adulți, cât și de copii.
Körte Csinta este o alternativă excelentă la dulciurile tradiționale, deoarece nu conține ingrediente artificiale, aditivi, arome sau zahăr adăugat, astfel că poate fi consumată ca o dulcețe sănătoasă. Zahărul natural din interior înlocuiește îndulcitorii artificiali, făcând produsul o alegere ideală pentru cei care doresc să se răsfețe în mod sănătos, inclusiv sportivii. Poate fi consumată și în diete vegane sau fără gluten. Este o nouă oportunitate care adaugă varietate în alimentația conștientă și sănătoasă. Poate fi folosită ca ingredient în preparate culinare speciale sau deserturi.
Körte Csinta este o alegere excelentă pentru gustările copiilor sau pauzele de masă ale adulților. De asemenea, este un snack sănătos și delicios pentru cei mari în timpul zilei. Puteți să vă răsfățați pe voi sau pe alții cu acesta, indiferent de ambalaj, calitatea și versiunea sănătoasă a lui Körte Csinta rămân neschimbate!
Fruct uscat sub formă de rulou cu aromă de par.
Potrivit pentru vegani, fără gluten.
Fără zahăr adăugat.
4,6 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Greutate netă: 12g

Ingrediente: pară, măr și nimic altceva

Valori nutriționale generale per 100 g

Energie: 1323 kJ/313 kcal
Grăsimi: 0,5 g
Din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 67,4 g
Din care zaharuri: 67,4 g
Proteine: 2,3 g
Sare: 0,04 g
Păstrat la întuneric, în ambalaj sigilat, se menține proaspăt pentru o perioadă îndelungată.
Poate conține urme de nuci și semințe.
Informațiile nutriționale sunt informative! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot varia față de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale la serviciul nostru pentru clienți!
Oferte pachet
Produse similare