Ruladă de căpșuni, 12g
Ruladă de căpșuni, 12g
4,6 Lei 
3,8 Lei
17

Ruladă de căpșuni, 12g

Eper Csinta este o altă mare favorită, în special printre copii. Este o turtă de fructe uscate cu aromă de căpșune. Poate fi consumată de vegani și în diete fără gluten, sau chiar atunci când nu ții dietă. Produsul Eper Csinta este făcut din căpșune și mere, și în afara acestora nu conține nimic altceva.

Eper Csinta este făcută din fructe proaspete locale, este bogată în fibră și este o felie sănătoasă de fructe, ideală pentru întreaga familie - fie că este vorba despre gustarea copiilor, pauza de masă de la locul de muncă sau un snack de după-amiază.

Datorită uscării manuale speciale, Eper Csinta păstrează gustul dulce și aroma căpșunelor. Datorită acestui proces, obținem un desert veritabil, natural, care este apreciat atât de adulți, cât și de copii.

Eper Csinta este o alternativă minunată la dulciurile tradiționale, deoarece nu conține ingrediente artificiale, aditivi, arome sau zahăr adăugat, așa că poate fi consumată ca un desert sănătos. Zahărul natural din acesta înlocuiește îndulcitorii artificiali, făcând din produs o alegere ideală pentru cei interesați de o gustare sănătoasă sau chiar pentru sportivi. Poate fi consumată în diete vegane sau fără gluten. Este o opțiune nouă care diversifică opțiunile pentru o nutriție conștientă și sănătoasă. Poate fi folosită și ca ingredient în mâncăruri și deserturi speciale.

Eper Csinta este un supliment excelent pentru gustarea copiilor sau a adulților la prânz. De asemenea, este folosită de adulți ca un snack sănătos și delicios în timpul zilei. Te poți răsfăța pe tine sau pe alții cu acest produs. Indiferent de dimensiunea ambalajului, calitatea și caracteristicile sănătoase ale lui Eper Csinta rămân neschimbate!

Turtă de fructe uscate cu aromă de căpșune și mere.

Vegane, fără gluten.
Nu conține zahăr adăugat.
4,6 Lei 
3,8 Lei
Început: 09.04.2024   Sfârșit: 31.05.2024
Discount 17
Economisire 0,8 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Greutate netă: 12g

Ingrediente: căpșuni, mere și nimic altceva

Informații nutriționale generale per 100g

Energie: 1375 kJ/325 kcal
Grăsimi: 0,4g
din care grăsimi saturate: 0g
Carbohidrați: 68,2g
din care zaharuri: 67,5g
Proteine: 4,7g
Sare: 0,09g
Se păstrează la adăpost de lumină, în ambalaj sigilat, pentru prospețime îndelungată.
Poate conține urme de nuci și semințe.
Informațiile nutriționale sunt doar informative! Valorile nutriționale reale pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să consultați serviciul nostru de relații cu clienții pentru informații nutriționale actuale!
Produse similare