Ruladă de vișine bio, 12g
Ruladă de vișine bio, 12g
4,6 Lei 
4,5 Lei
3

Ruladă de vișine bio, 12g

Ruladă de fructe uscate cu aromă de cireșe. Vegană, potrivită și pentru dietă fără gluten. Produsul nostru cu aromă de cireșe este făcut din cireșe și mere și nu conține nimic altceva. Datorită procesului special de uscare manual, păstrează prospețimea și aroma intensă a cireșelor. Acest proces ne permite să obținem o adevărată dulceață naturală, care este preferată atât de adulți, cât și de copii.

Rulada de cireșe este o alternativă excelentă la dulciurile tradiționale, deoarece nu conține ingrediente artificiale, aditivi, arome sau zahăr adăugat, astfel că poate fi consumată ca o dulceață sănătoasă. Zahărul natural din interior înlocuiește îndulcitorii artificiali, ceea ce face acest produs o alegere ideală pentru cei preocupați de sănătate sau chiar pentru sportivi. Poate fi consumat și într-o dietă vegană sau fără gluten. O nouă oportunitate care diversifică gama de nutriție sănătoasă și conștientă. Poate fi folosit ca ingredient pentru preparate speciale și deserturi.

Rulada de cireșe este o completare excelentă pentru gustarea de dimineață a copiilor. În plus, adulții au descoperit-o ca o gustare sănătoasă și gustoasă în timpul zilei. O poți oferi atât ție, cât și altora ca un cadou. Indiferent de dimensiunea ambalajului, calitatea și beneficiile sănătoase ale pachetului de ruladă de cireșe rămân neschimbate!

Ruladă de fructe uscate cu aromă de cireșe și mere

Vegană, potrivită și pentru dietă fără gluten.
Nu conține zahăr adăugat
4,6 Lei 
4,5 Lei
Început: 09.04.2024   Sfârșit: 31.05.2024
Discount 3
Economisire 0,1 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Greutate netă: 12g

Ingrediente: mere, cireșe și nimic altceva

Valori nutriționale generale la 100 g

Energie: 1378 kJ/325 kcal
Grăsimi: 0,3 g
Din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 70,8 g
Din care zaharuri: 70,8 g
Proteine: 3 g
Sare: 0,06 g
Păstrați într-un loc protejat de lumină, în ambalajul sigilat, pentru a menține prospețimea pe termen lung.
Poate conține urme de nuci și semințe.
Datele nutriționale sunt de natură informativă! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot să difere față de cele prezentate aici. Vă rugăm să solicitați informații actualizate despre valoarea nutrițională la serviciul nostru pentru clienți!
User
cseh fordítás: Nettó tömeg: 12g
Produse similare