Prună Cioară, 12g
Prună Cioară, 12g
4,6 Lei

Prună Cioară, 12g

Prunele Csinta sunt apreciate atât de cei mici, cât și de cei mari. Un covrig uscat de fructe din prune. Poate fi consumat într-o dietă vegană sau fără gluten, dar și atunci când nu țineți dietă. Produsul nostru Szinta Csinta este făcut din prune și mere, și nu conține nimic altceva."

"A Szilva Csinta friss, hazai gyümölcsből készített..." rész fordítása:

"Prunele Csinta sunt făcute din fructe proaspete din țară, bogate în fibră, și reprezintă o felie de fructe sănătoasă, ideală pentru întreaga familie - fie că vorbim despre gustarea copiilor, pauza de la serviciu sau un snack de după-amiază
Datorită uscării manuale speciale, prunele își păstrează gustul intens, dulce și aroma. Datorită acestui proces, obținem o adevărată delicatesă naturală, preferată atât de adulți, cât și de copii.
Prunele Csinta reprezintă o alternativă excelentă la dulciurile tradiționale, deoarece nu conține ingrediente artificiale, aditivi, arome sau zahăr adăugat, astfel încât poate fi consumat ca un desert sănătos. Zahărul natural din compoziție înlocuiește îndulcitorii artificiali, ceea ce face produsul o alegere ideală pentru cei interesați de o gustare sănătoasă sau chiar pentru sportivi. Se poate consuma într-o dietă vegană sau fără gluten. Este o nouă oportunitate care îmbogățește paleta de opțiuni pentru o alimentație conștientă și sănătoasă. Poate fi utilizat ca ingredient special în preparate culinare și deserturi.
Prunele Csinta sunt un supliment excelent pentru gustările copiilor, dar și ale adulților. Pe lângă asta, adulții le-au descoperit ca un snack sănătos și delicios în timpul zilei. Poți să te răsfeți pe tine sau pe alții. Indiferent de dimensiunea ambalajului, calitatea și beneficiile sănătoase ale produsului Szilva Csinta rămân neschimbate!
Covrig uscat de prune și mere.
Poate fi consumat într-o dietă vegană sau fără gluten. Nu conține zahăr adăugat
4,6 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Greutate netă: 12 g

Ingrediente: prune și nimic altceva

Informații nutriționale generale pentru 100 g

Energie: 1401 kJ/330 kcal
Grăsimi: 0,4 g
Din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 74,8 g
Din care zaharuri: 74,2 g
Proteine: 4 g
Sare: 0,06 g
A se păstra la adăpost de lumină, în ambalaj sigilat, pentru a menține prospețimea pe termen lung.
Poate conține urme de nuci și semințe.
Informațiile nutriționale sunt de natură informativă! Valorile nutriționale reale pot varia față de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale curente la serviciul nostru de relații cu clienții!
Oferte pachet
Produse similare