Fulgi de tărâțe de psyllium 180g
Fulgi de tărâțe de psyllium 180g
23,0 Lei

Fulgi de tărâțe de psyllium 180g

Coaja de psyllium este un aliment extrem de bogat în fibre, ceea ce îi conferă o capacitate mare de absorbție a apei. Poate fi folosită pentru a îmbunătăți consistența diferitelor tipuri de paste, pentru îngroșare și gelificare. Prin utilizarea regulată, ajută la menținerea funcționării normale a sistemului digestiv.
23,0 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
Coaja de psyllium este coaja subțire exterioară a seminței plantei de psyllium. Această plantă este originară din India și Iran. Atât semințele plantei, cât și coaja au valori nutriționale excelente, care sunt folosite și în scopuri medicinale, și sunt de mare ajutor și în diete. Capacitatea sa de a lega apă este utilă și în dietele fără gluten, putând fi utilizată pentru a pregăti tăiței cu o textură mai bună. Veganii pot înlocui gelatina de origine animală cu coaja de psyllium.

Sugestii de utilizare a cojii de psyllium:

În general, poate fi folosită pentru a îmbogăți conținutul de fibre din pâine, produse de patiserie și alte tipuri de aluaturi dulci și sărate, precum și pentru a îmbunătăți consistența pastelor fără gluten. Poate fi amestecată în muesli, în preparatele casnice de tip batoane energizante și în iaurt. Poate fi folosită pentru a îngroșa și gelifia creme, budinci și jeleuri. Deoarece poate lega chiar și la rece, puteți prepara jeleuri din fructe proaspete fără a le găti. Poate fi utilizată și singură, ca parte a unei diete: trebuie să consumați o lingură înainte de micul dejun și cină, cu jumătate de oră înainte de masă, cu ceai, apă sau suc de fructe. Este recomandat să urmați dieta timp de 1-2 săptămâni în fiecare zi, asigurându-vă că consumați cel puțin 2 litri de lichide pe zi.

Greutate netă: 180 g

Ingrediente: coajă de psyllium (Psyllium Husk)

Origine: India

Valori nutriționale medii per 100 g de produs:

Energie: 812 kJ / 201 kcal
Grăsimi: 0,32 g
din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 3,6 g
din care zahăr: 0 g
Proteine: 3 g
Fibre: 82 g
Sare: 0,11 g

Informațiile nutriționale sunt doar cu titlu informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot să difere de cele prezentate aici. Vă rugăm să întrebați colegii noștri pentru valorile nutriționale actuale!
Produse similare