MEXIFOODS Tortilla - cu porumb, fără gluten, 16 cm, 250 g (10 buc/pachet)
MEXIFOODS Tortilla - cu porumb, fără gluten, 16 cm, 250 g (10 buc/pachet)
8,9 Lei

MEXIFOODS Tortilla - cu porumb, fără gluten, 16 cm, 250 g (10 buc/pachet)

Mexifoods Tacos, tortilla din făină de porumb, 250 g
Tortilă din făină de porumb, care cu siguranță va amplifica experiența gustativă și autentică a mâncărurilor. Tortile proaspete și flexibile sunt un complement potrivit pentru orice mâncare mexicană și oferă posibilitatea de a vă bucura de aromele tradiționale chiar și acasă. Tortile sunt flexibile și ușor de pliat, astfel că sunt perfecte pentru diverse umpluturi și utilizări. Fie că este vorba despre taco, quesadilla, enchilada sau burrito, tortile noastre sunt cele mai bune alegeri. Se pot încălzi ușor, astfel încât vă puteți pregăti rapid mâncărurile preferate chiar și acasă. Le puteți folosi în cuptorul cu microunde, în tigaie sau chiar în cuptor. Tortile noastre din făină de porumb sunt fabricate din ingrediente de calitate. Am încercat să păstrăm aromele autentice ale mâncărurilor asigurându-ne că tortilele sunt preparate conform rețetelor și procedurilor originale. Astfel, putem savura aromele bucătăriei mexicane. Tortilele sunt fără gluten și reprezintă o alternativă excelentă pentru cei care urmăresc aportul de gluten.
Tortilele din făină de porumb sunt ambalate într-un mod special pentru a le proteja de uscare și a le menține prospețimea.
8,9 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Compoziție:
Făină de porumb (54%), apă, sare, stabilizatori (E466, E412), regulator de aciditate (E296), conservanți (E282, E202).
Greutate netă: 250 g
Valoarea nutritivă medie pentru 100 g:

Energie: 954 kJ (226 kcal)
Grăsimi: 2,2 g
Carbohidrați: 43 g (din care zaharuri 0,8 g)
Fibre: 6,4 g
Proteine: 5,3 g
Sare: 0,98 g

Datele despre valoarea nutritivă sunt orientative! Valorile de pe ambalaj pot să difere față de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile actuale la serviciul nostru de relații cu clienții.
Produse similare