Forpro High Protein Crips Snack 55g - ciocolată - cocos
Forpro High Protein Crips Snack 55g - ciocolată - cocos
6,1 Lei

Forpro High Protein Crips Snack 55g - ciocolată - cocos

ForPro High Protein Choco-Coco este ușor de consumat, iar gustul său cu siguranță va satisface pofta de dulce. Aroma de ciocolată și cocos se completează perfect, oferind o gustare delicioasă și hrănitoare.
6,1 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Neto: 55 g
Valoare nutrițională medie la 100 g produs:
Valoare energetică: 1778 kJ/424 kcal
Grăsimi: 16,5 g

Grăsimi saturate: 10 g
Carbohidrați: 44 g
Zaharuri: 31 g
Fibre: 3,5 g
Proteine: 23 g
Sare: 0,45 g
Ingrediente: sirop de glucoză-fructoză, ciocolată cu lapte 16% (zahăr, unt de cacao, pastă de cacao, lapte praf, emulsificatori: lecitină de soia și E476, extract de vanilie), izolat de proteină de soia, concentrat de proteină din zer, sirop de zahar invertit, fulgi de soia, grăsime vegetală (din miez de palmier, palmier), pastă de arahide (zahăr, ulei de palmier și de shea, zer uscat, arahide, cacao, emulsificator: lecitină de soia, aromă), extrudat (făină de orez, izolat de proteină din lapte, emulsificator: E471), gumă de acacia, cacao, emulsificator lecitină de rapiță, aromă, amestec natural de tocoferoli (antioxidanți), premix de vitamine (DL-α-tocoferil acetat, nicotinamid, calciu-D-pantotenat, clorhidrat de piridoxin, riboflavină, tiamină mononitrat, acid pteroil-monoglutamic, D-biotină, cianocobalamină), antioxidant L-ascorbic.
Informațiile nutriționale sunt cu titlu informativ! Valorile nutriționale actuale pot varia față de cele afișate pe ambalaj. Vă rugăm să întrebați colegii noștri pentru valorile nutriționale actuale!
Produse similare