ForPro Pâine proteică, Morcov/Repa, 250g
ForPro Pâine proteică, Morcov/Repa, 250g
14,1 Lei

ForPro Pâine proteică, Morcov/Repa, 250g

Pâine dietetică?! DA! A sosit noul nostru favorit cu 5% morcov. Puteți uita cu încredere de pâinea obișnuită cu conținut ridicat de proteine!

Forpro a adus o serie unică de produse, pâine dietetică care conține de 3,2 ori mai multe proteine și cu 71% mai puțini carbohidrați decât o pâine tradițională! Această pâine proteică revoluționează micul dejun. Și prânzul. Și cina. Pâinea proteică oferă o sursă suplimentară de proteine pe care o puteți combina cu ingrediente proaspete și sănătoase în nenumărate feluri.

Acum, cu adaos de morcov pentru un gust și mai bun!

Feliile de pâine Forpro Protein sunt mai crocante la exterior și moi în interior, datorită adăugării de morcov, semințe de in și semințe de floarea-soarelui. Această pâine este special concepută pentru dietele cu conținut ridicat de proteine, dar este potrivită pentru orice alt scop. Conține cu 71% mai puțini carbohidrați și mai puțin zahăr decât pâinea obișnuită, ajutându-vă să vă atingeți obiectivele de fitness.

De ce vă recomandăm pâinea Forpro Protein?!

css

O alternativă sănătoasă la pâinea albă obișnuită.

Conținut ridicat de proteine.

Perfectă pentru un stil de viață echilibrat.

Potrivită pentru obiectivele de fitness.

Mod de utilizare: Poate fi consumată oricând pe parcursul zilei.
14,1 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Ingrediente: apă, amestec de proteine ​​(17%) (proteina de grâu, proteina de mazăre), făină integrală de secară, făină de soia (7%), semințe de soia (7%), bucăți de morcov (5%), semințe de in brun, tărâțe de grâu, semințe de floarea soarelui, tărâțe de ovăz, sare, semințe de in aurie, drojdie, zer praf (lapte), făină de secară, regulator de aciditate: diacetat de sodiu.

Greutate netă: 250g

Valori nutriționale medii per 100g produs:

Valoare energetică: 953kJ/228Kcal
Grăsimi: 8,2g
din care grăsimi saturate: 1,1g
Carbohidrați: 11,4g
din care zaharuri: 3,7g
Proteine: 21,7g
Sare: 1,3g
Fibre: 11,3g

Informațiile nutriționale sunt cu caracter informativ! Valorile reale pot varia față de cele afișate pe ambalaj. Vă rugăm să vă adresați serviciului nostru de relații cu clienții pentru informații precise!
Csomagajánlatok
Produse similare