ForPro Slim Ketchup, clasic, 500ml
ForPro Slim Ketchup, clasic, 500ml
12,8 Lei

ForPro Slim Ketchup, clasic, 500ml

Pentru mâncărurile noastre preferate, Forpro Slim Ketchup oferă un gust cu adevărat unic, intens de roșii și dulce. Este un produs cu conținut scăzut de calorii și fără zahăr adăugat.

Forpro Slim Ketchup poate fi ușor inclus în orice dietă. Cei care iubesc mâncărurile delicioase, dar din motive de sănătate trebuie să le limiteze, pot avea ocazia să se bucure de gustările preferate fără a fi nevoiți să le excludă complet, folosind produsele Forpro-Carb Control.

Forpro Slim Ketchup este un adaos perfect pentru a da gust oricărui fel de mâncare! Se potrivește foarte bine cu multe tipuri de mâncare și poate să îmbunătățească orice fel de mâncare simplă. Este un ingredient indispensabil în bucătăria ta.

Cu conținut scăzut de calorii
Fără zahăr adăugat
Fără gluten
Fără soia
Fără alergeni
12,8 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Ingrediente: apă, roșii (110 g/100 g), sare, amidon de porumb modificat, acizi alimentari: acid acetic, acid citric; aromă, îndulcitor (glicozizi de steviol).

Valori nutriționale medii per 100 g de produs:

Valoare energetică: 112 kJ/26 kcal
Grăsimi: 0,4 g
din care grăsimi saturate: 0,1 g
Carbohidrați: 4,5 g
din care zaharuri: 2,5 g
Proteine: 1,2 g
Sare: 2,5 g

Informațiile nutriționale sunt cu caracter informativ! Valorile reale pot să difere de cele indicate pe ambalaj. Vă rugăm să consultați serviciul nostru de relații cu clienții pentru valorile nutriționale curente!
Csomagajánlatok
Produse similare