Pro+ Vegi, Băutură cu Gust de Sfeclă, Zmeură și Busuioc, 750 ml
Pro+ Vegi, Băutură cu Gust de Sfeclă, Zmeură și Busuioc, 750 ml
6,1 Lei

Pro+ Vegi, Băutură cu Gust de Sfeclă, Zmeură și Busuioc, 750 ml

Băutură cu 12% conținut de legume și fructe, cu conținut scăzut de energie, cu aromă de sfeclă, zmeură, busuioc și mere, cu apă de izvor, cu adaos de vitamine C și B, îndulcitori.

PRO+ Vegi nu este doar o băutură simplă de legume sau o băutură simplă de vitamine, ci mult mai mult decât atât.

Produsele au conținut redus de energie, dar sunt mai bogate în valori adăugate. În compoziția lor complexă, fiecare poate găsi ceva benefic, deoarece pe lângă conținutul scăzut de calorii, acestea conțin 12% adevărat conținut de legume și fructe, precum și multe vitamine pentru a susține eficient sistemul imunitar.

Vitamina C:

Reduce senzația de oboseală și epuizare
Susține funcționarea normală a sistemului imunitar
Contribuie la menținerea stării normale și a funcționării vaselor de sânge
Asigură formarea corectă a colagenului, menținând astfel starea normală a cartilajelor,
gingiilor și dinților
Contribuie la fermitatea pielii
Susține funcționarea normală a sistemului nervos

Vitaminele B1, B6, B12:

Participă la procesele normale de producere a energiei
Contribuie la funcționarea corectă a sistemului imunitar
Susțin funcționarea sistemului nervos
6,1 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingrediente: apă minerală plată, suc de sfeclă 8% (din concentrat), suc de mere 4% (din concentrat), regulatori de aciditate (acid citric, acid malic), concentrat de morcov pentru colorare, preparat de suc de fructe concentrat [concentrat de morcov pentru colorare, suc mixt de fructe 1% (din concentrat): mere, căpșuni, zmeură, mure, afine), pectină ca stabilizator, vitamina C (acid ascorbic L), aromă naturală, conservant (sorbat de potasiu), aromă naturală de busuioc, amestec de vitamine: [vitamina C (acid ascorbic L), niacină (nicotinamidă), acid pantotenic (pantotenat de calciu D), vitamina B6 (piridoxină clorhidrat), vitamina B1 (tiamină clorhidrat), acid folic (acid pteroilmonoglutamic), biotină (D-biotină), vitamina B12 (cianocobalamină)], îndulcitori (sucraloză, glicozizi de steviol).

Greutate netă: 750 ml

Valoare nutritivă medie la 100 ml de produs:

Valoare energetică: 26 kJ/6 kcal
Grăsimi: 0,0 g
din care grăsimi saturate: 0,0 g
Carbohidrați: 1,4 g
din care zaharuri: 1,2 g
Fibre: 0,0 g
Proteine: 0,0 g
Sare: 0,0 g

Informațiile nutriționale sunt cu caracter informativ! Valorile actuale pot diferi de cele indicate pe ambalaj. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Depozitare
A se păstra într-un loc protejat de lumină directă a soarelui, uscat și răcoros. După deschidere, vă rugăm să păstrați în frigider și să consumați în termen de 1-2 zile. Lumina directă a soarelui, căldura pot afecta conținutul de vitamine și culoarea produsului, dar acest lucru nu înseamnă că produsul s-a alterat.
Oferte pachet
Produse similare