Băutura Power Fruit cu aromă de fructe de pădure și complex de vitamine B, 750 ml.
Băutura Power Fruit cu aromă de fructe de pădure și complex de vitamine B, 750 ml.
5,7 Lei

Băutura Power Fruit cu aromă de fructe de pădure și complex de vitamine B, 750 ml.

Băutura Power Fruit cu conținut de fructe de pădure și mere cu 12%, cu conținut scăzut de energie, cu apă minerală și vitamine B adăugate, îndulcitori.

Power Fruit nu este doar un "suc de fructe" obișnuit, ci mult mai mult decât atât. Produsele au conținut redus de energie, dar sunt bogate în vitamine. Componentele atent selectate oferă sprijin în fața provocărilor zilnice și susțin eficient sistemul imunitar.

Vitamina B3:

css

Contribuie la funcționarea corectă a sistemului nervos
Menține pielea într-o stare sănătoasă

Vitamina B5:

css

Participă la procesele normale de producție a energiei
Contribuie la reducerea oboselii și epuizării

Vitamina B6:

css

Participă la procesele normale de producție a energiei
Contribuie la funcționarea corectă a sistemului imunitar
Susține funcționarea sistemului nervos

Vitamina B9:

sql

Are un rol în producția de celule roșii din sânge

Stevia, sucraloză:

css

Consumul băuturilor cu stevie și sucraloză determină creșteri mai mici ale nivelului de zahăr din sânge în comparație cu băuturile care conțin zahăr.
5,7 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingrediente: apă minerală fără gaz, suc de mere 12% (din concentrat), concentrat de suc de fructe [colorant din sfeclă neagră, suc de fructe amestecat 1% (din concentrat): mere, căpșuni, zmeură, mure, afine), stabilizator (pectină), agenți de reglare a acidității (acid citric, acid malic), colorant din sfeclă neagră, conservant (sorbat de potasiu), amestec de vitamine: [niacină (nicotinamidă), acid pantotenic (D-pantotenat de calciu), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxin), acid folic (pteroilmonoglutamat)], îndulcitori (sucraloză, glicozizi de steviol).

Greutate netă: 750 ml

Valoarea nutritivă medie per 100 ml produs:

Valoare energetică: 32 kJ/8 kcal
Grăsimi: 0,0 g
din care grăsimi saturate: 0,0 g
Carbohidrați: 1,9 g
din care zaharuri: 1,6 g
Fibre: 0,0 g
Proteine: 0,0 g
Sare: 0,0 g

Informațiile despre valoarea nutritivă sunt cu titlu informativ! Valorile nutriționale reale pot diferi de cele indicate pe ambalaj. Vă rugăm să contactați serviciul nostru de relații cu clienții pentru informații nutriționale actuale!
Depozitare
A se păstra într-un loc ferit de lumină directă a soarelui, uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în termen de 1-2 zile. Lumina directă a soarelui, căldura și influența acestora pot afecta conținutul de vitamine și culoarea produsului, dar acest lucru nu înseamnă că produsul este alterat.
Oferte pachet
Produse similare