Băutura Power Fruit cu aromă de afine, cu vitamina K și D, 750 ml
Băutura Power Fruit cu aromă de afine, cu vitamina K și D, 750 ml
5,7 Lei

Băutura Power Fruit cu aromă de afine, cu vitamina K și D, 750 ml

Băutura Power Fruit cu conținut de fructe de 12%, cu puține calorii, cu aromă de afine și mere, cu adăugare de vitamine D3 și K2, îndulcitori.

Power Fruit nu este doar un "suc de fructe" obișnuit, ci mult mai mult decât atât. Produsele noastre au conținut redus de calorii, dar sunt bogate în vitamine. Componențele atent selecționate ajută în gestionarea provocărilor zilnice și susțin eficient sistemul imunitar.

Vitamina K2:

Contribuie la menținerea densității normale a oaselor
Participă la coagularea normală a sângelui

Vitamina D3:

Menține nivelul normal de calciu din sânge
Asigură sănătatea sistemului osos
Contribuie la menținerea sănătății dentare
Susține funcționarea sistemului imunitar

Stevia, sucraloză:

Consumul de băuturi cu stevia și sucraloză ca îndulcitori provoacă o creștere mai mică a nivelului de zahăr din sânge decât consumul de băuturi cu zahăr.
5,7 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingrediente: apă plată, suc de mere 12% (din concentrat), regulatori de aciditate (acid citric, acid malic), aromă de afine, concentrat de morcovi, preparat de suc de fructe concentrat [concentrat de morcovi, suc de fructe mixte 0,07% ((din concentrat): mere, căpșuni, zmeură, mure, afine), stabilizator (pectină)], conservant (sorbat de potasiu), îndulcitori (sucraloză, glicozizi de steviol), vitamina K2 (menatetrenon), vitamina D3 (colecalciferol).

Cantitate netă: 750 ml

Valori nutriționale medii per 100 ml produs:

Valoare energetică: 28 kJ / 7 kcal
Grăsimi: 0,0 g
din care grăsimi saturate: 0,0 g
Carbohidrați: 1,6 g
din care zaharuri: 1,3 g
Fibre: 0,0 g
Proteine: 0,0 g
Sare: 0,0 g

Valorile nutriționale sunt cu caracter informativ! Valorile actuale pot varia față de cele indicate pe ambalaj. Vă rugăm să vă informați cu privire la valorile actuale de la serviciul nostru de relații cu clienții!
Depozitare
A se păstra într-un loc ferit de lumină directă a soarelui, la temperatură uscată și răcoroasă. După deschidere, vă rugăm să păstrați în frigider și să consumați în decurs de 1-2 zile. Lumina directă a soarelui, căldura și alți factori pot modifica conținutul de vitamine și culoarea produsului, dar aceasta nu înseamnă că produsul este alterat.
Oferte pachet
Produse similare