Absolute Lifestyle L-carnitin, băutură cu aromă de rodie, 600 ml
Absolute Lifestyle L-carnitin, băutură cu aromă de rodie, 600 ml
5,5 Lei

Absolute Lifestyle L-carnitin, băutură cu aromă de rodie, 600 ml

Bazată pe apă plată fără calorii, aromatizată cu rodie, băutura energizantă conține L-carnitin și îndulcitori.

Datorită ingredientelor din băutura cu L-carnitină, nivelul de energie va crește, făcând antrenamentele mai eficiente. Este un supliment excelent pentru arderea grăsimilor și pierderea în greutate.
L-carnitina este un aminoacid care joacă un rol fundamental în producția de energie prin transportul acizilor grași în mitocondrii, unde sunt "ardeți" și utilizați ca sursă de combustibil pentru organism.
L-carnitina ajută în următoarele moduri:
• Crește pragul de oboseală
• Energetizează
• Ajută la regenerarea după antrenamentul cu greutăți
• Reduce leziunile țesutului muscular
• Ajută la eliminarea acidului lactic acumulat
• Are efect protector asupra inimii

Gama de produse Absolute Live Professional este destinată consumatorilor conștienți pentru care sportul joacă un rol important în viața lor, iar exercițiile fizice regulate fac parte din viața de zi cu zi. Produsele cu conținut ridicat de substanțe active ajută pe toată lumea să-și atingă obiectivele mari, fie că este vorba de arderea grăsimilor, promovarea pierderii în greutate, creșterea performanței sportive sau construirea de mușchi.
5,5 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingrediente: apă plată fără gaz, corectori de aciditate (acid citric, acid malic), L-carnitină, aromă de rodie, concentrat de sfeclă neagră pentru colorare, conservant (sorbat de potasiu), îndulcitori (sucraloză, glicozizi de steviol).

Cantitate netă: 600 ml

Valoare nutrițională medie per 100 ml de produs:

Valoare energetică: 10 kJ/2 kcal
Grăsimi: 0,0 g
din care grăsimi saturate: 0,0 g
Carbohidrați: 0,3 g
din care zaharuri: 0,0 g
Fibre: 0,0 g
Proteine: 0,2 g
Sare: 0,0 g

Informațiile nutriționale sunt cu titlu informativ! Valorile nutriționale reale pot varia față de cele indicate pe ambalaj. Vă rugăm să solicitați informații actualizate despre valoarea nutrițională prin intermediul serviciului nostru de relații cu clienții!
Depozitare
A se păstra într-un loc ferit de lumină directă a soarelui, uscat și răcoros. După deschidere, vă rugăm să păstrați produsul în frigider și să-l consumați în termen de 1-2 zile. Expunerea la lumină directă a soarelui și căldură poate afecta conținutul de vitamine și culoarea produsului, însă acest lucru nu înseamnă că produsul este alterat.
Consumul produsului nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos!
Oferte pachet
Produse similare