Absolute Live, băutură izotonică, L-carnitină, aromă de portocală roșie, 900 ml
Absolute Live, băutură izotonică, L-carnitină, aromă de portocală roșie, 900 ml
6,9 Lei

Absolute Live, băutură izotonică, L-carnitină, aromă de portocală roșie, 900 ml

Băutura izotonică cu aromă de portocală sângerie pe bază de apă minerală naturală fără acid și cu adaos de glucoză, fructoză, maltodextrină, L-carnitină și vitamine din grupul B, îndulcitori.

Băutura sportivă izotonică conține numeroase minerale, vitamine și carbohidrați benefici pentru organism, oferind energie în timpul activităților sportive. Rehidratarea este cea mai importantă metodă pentru hidratare, performanță și recuperare. Băuturile Absolute Live Izotonic asigură o cantitate esențială de carbohidrați în timpul exercițiilor fizice datorită conținutului lor de trei tipuri diferite de zahăr cu absorbție variată, furnizând astfel suficientă energie. În timpul antrenamentelor cu intensitate ridicată, rezervele de carbohidrați se epuizează rapid, astfel încât trebuie să începeți să le reînnoiți rapid organismului. Datorită absorbției rapide a băuturilor izotonice, se asigură că organismul primește cât mai curând posibil energie. În plus, contribuie cu patru vitamine din grupul B la menținerea normală a performanței mentale, reduc oboseala și senzația de epuizare și ajută la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar.

Datorită conținutului de zahăr asigură cantitatea necesară de carbohidrați pentru eliberarea de energie pe termen lung
Cu trei tipuri diferite de zahăr cu absorbție variată asigură aportul constant de energie
Vitamina B3 contribuie la menținerea funcției psihologice normale
Vitaminele B6 și B9 reduc oboseala și epuizarea, ajută la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar
Vitamina B5 contribuie la menținerea performanței mentale normale
6,9 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingredientele: apă minerală fără gaz, glucoză, maltodextrină, reglatori de aciditate (acid citric, citrat de sodiu), fructoză, emulsie cu aromă de portocală roșie [stabilizatori (gumă arabică, esteri ai glicerinei, aromă, coloranți (galben S, azorubin), acid citric)], suc de lămâie 0,5% (din concentrat), L-carnitină, conservant (sorbat de potasiu), amestec de vitamine: [niacină (nicotinamidă), acid pantotenic (pantotenat de calciu-D), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), acid folic (acid pteroilmonoglutamic)], îndulcitori (sucraloză, glicozizi de steviol).

Greutate netă: 900 ml

Valori nutriționale medii per 100 ml produs:

Valoare energetică: 69 kJ/16 kcal
Grăsimi: 0 g
din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 4,0 g
din care zaharuri: 3,2 g
Proteine: 0,0 g
Sare: 0 g

Informațiile nutriționale sunt cu caracter informativ! Valorile actuale pot varia față de cele indicate pe ambalaj. Vă rugăm să solicitați informații actualizate despre valoarea nutrițională la serviciul nostru de relații cu clienții!
Depozitare:
A se păstra într-un loc ferit de lumina directă a soarelui, uscat și răcoros.
După deschidere, vă rugăm să păstrați în frigider și să consumați în decurs de 1-2 zile.
Culoarea și aroma produsului pot varia pe parcursul perioadei de depozitare (din cauza conținutului de L-carnitină și vitamine), însă acest lucru nu indică faptul că produsul s-a deteriorat.
Produse similare