Absolute Live, Băutură izotonică, L-carnitină, aromă de grapefruit, 900 ml
Absolute Live, Băutură izotonică, L-carnitină, aromă de grapefruit, 900 ml
7,4 Lei

Absolute Live, Băutură izotonică, L-carnitină, aromă de grapefruit, 900 ml

Băutură izotonică pe bază de apă minerală fără gaz, cu aromă de grapefruit, glucoză, fructoză, maltodextrină, L-carnitină și vitamine B adăugate, îndulcitori.

Băuturile izotonice sunt băuturi care conțin o mulțime de minerale, vitamine și carbohidrați benefici pentru organism pentru a furniza energie în timpul exercițiilor fizice. Hidratarea este instrumentul principal pentru hidratare, pentru obținerea unei performanțe bune și pentru recuperare. Băuturile izotonice Absolute Live, datorită celor trei tipuri diferite de zaharuri cu absorbție diferită, asigură cantitatea esențială de carbohidrați în timpul activităților sportive, furnizând astfel suficientă energie. În timpul antrenamentelor de înaltă intensitate, depozitele de carbohidrați se epuizează rapid, astfel încât trebuie să se asigure o reîncărcare rapidă pentru organism. Datorită absorbției rapide a băuturilor izotonice, se asigură ca organismul să primească cât mai curând posibil energie. În plus, contribuie cu patru tipuri diferite de vitamine B la menținerea funcționării normale a performanței mentale, reduc oboseala și senzația de epuizare, și ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Datorită conținutului de zahăr, asigură cantitatea necesară de carbohidrați pentru eliberarea de energie pe termen lung.
Cu trei tipuri diferite de zahăr cu absorbție diferită, asigură energie continuă.
Vitamina B3 contribuie la menținerea funcției psihologice normale.
Vitaminele B6 și B9 reduc oboseala și epuizarea, susțin funcționarea normală a sistemului imunitar.
Vitamina B5 contribuie la menținerea performanței mentale normale.
7,4 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingrediente: apă minerală fără gaz, glucoză, maltodextrin, agenți de acidifiere (acid citric, citrat de sodiu), zahăr din fructe, preparat cu aromă de grapefruit (stabilizatori: gumă arabică, esteri de glicerină și rășini, aromă, coloranți: carotenoizi), suc de lămâie 0,5% (din concentrat), L-carnitină, conservant (sorbat de potasiu), amestec de vitamine: [niacină (nicotinamidă), acid pantotenic (pantotenat de calciu-D), vitamina B6 (piridoxină hidroclorid), acid folic (pteroilmonoglutamat)], îndulcitori (sucraloză, glicozizi de steviol).

Greutate netă: 900 ml

Valoare nutritivă medie în 100 ml de produs:

Valoare energetică: 69 kJ/16 kcal
Grăsimi: 0 g
din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 4,0 g
din care zaharuri: 3,2 g
Proteine: 0,0 g
Sare: 0 g

Informațiile nutriționale sunt informative! Valorile nutriționale actuale pot varia față de cele indicate aici. Vă rugăm să întrebați Serviciul Clienți pentru informații nutriționale actuale!

Depozitare:
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
După deschidere, se păstrează în frigider și se consumă în 1-2 zile.

Culoarea și aroma produsului pot varia pe parcursul depozitării (din cauza conținutului de L-carnitină și vitamine), însă acest lucru nu indică alterarea produsului.
Oferte pachet
Produse similare