Absolute Live, Mega L-Glutamin, băutură cu aromă de zmeură, mentă și busuioc, 1 litru
Absolute Live, Mega L-Glutamin, băutură cu aromă de zmeură, mentă și busuioc, 1 litru
7,4 Lei

Absolute Live, Mega L-Glutamin, băutură cu aromă de zmeură, mentă și busuioc, 1 litru

Băutură răcoritoare fără energie, cu aromă de zmeură, mentă și busuioc, pe bază de apă minerală fără gaz, cu L-glutamină și îndulcitori.

O băutură care te ajută să fii mai eficient în timpul antrenamentelor! Contribuie la antrenamentele de succes și la recuperarea ulterioară.

Ce trebuie să știi despre L-glutamină?
• Aminoacid semiesențial
• Stimulează sistemul imunitar
• Ajută la sinteza proteinelor musculare
• Contribuie la refacerea rezervelor de glicogen în condiții de aport scăzut de carbohidrați
• Sporește performanța sportivă

Familia de produse Absolute Live Professional este destinată consumatorilor conștienți pentru care sportul joacă un rol important în viața de zi cu zi, iar activitatea fizică regulată face parte din rutina zilnică. Produsele cu conținut ridicat de substanțe active ajută pe toată lumea să atingă obiective mai mari, fie că este vorba de arderea grăsimilor, promovarea pierderii în greutate, îmbunătățirea performanțelor sportive sau dezvoltarea musculară.
7,4 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Romanian translation: Ingrediente: Apă minerală fără acid carbonic, L-glutamină, suc de mere 2% (din concentrat), regulatori de aciditate (acid citric, acid malic), concentrat de sfeclă roșie pentru colorare, conservant (sorbat de potasiu), aromă de busuioc, arome de zmeură, aromă de mentă, îndulcitori (sucraloză, glicozizi de steviol).
Nu conține zahăr adăugat, conține zaharuri prezente natural.

Greutate netă: 1 litru

Valoare nutritivă medie pentru 100 ml de produs:

Valoare energetică: 18 kJ/4 kcal
Grăsimi: 0 g
din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 0,6 g
din care zaharuri: 0,0 g
Proteine: 0,5 g
Sare: 0 g

Informațiile nutriționale sunt cu caracter informativ! Valorile nutriționale actuale indicate pe ambalaj pot să difere de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!

Depozitare:
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. După deschidere, vă rugăm să păstrați în frigider și să consumați în termen de 1-2 zile. Culoarea și gustul produsului pot să se schimbe în timpul depozitării, dar acest lucru nu înseamnă că produsul s-a stricat.

Nu se recomandă consumul pentru: minori, femei însărcinate și care alăptează! Agitați înainte de consum! Cantitatea zilnică recomandată: 1 litru. Nu depășiți doza recomandată!

Consumul produsului nu înlocuiește o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos!
Oferte pachet
Produse similare