Absolute Live, Mega L-Carnitin, băutură cu aromă de căpșuni și guava, 1 litru
Absolute Live, Mega L-Carnitin, băutură cu aromă de căpșuni și guava, 1 litru
7,4 Lei

Absolute Live, Mega L-Carnitin, băutură cu aromă de căpșuni și guava, 1 litru

Băutură răcoritoare fără energie, cu aromă de căpșuni și guava, pe bază de apă minerală fără gaz, îmbogățită cu L-carnitină și îndulcitori.

Datorită componentelor din această băutură cu L-carnitină, nivelul de energie va crește, făcând antrenamentul mai eficient. Este un supliment excelent pentru arderea grăsimilor și pierderea în greutate.
Carnitina este un aminoacid care joacă un rol fundamental în producerea de energie, transportând acizii grași în mitocondrii, unde sunt "arde" și utilizați ca combustibil pentru organism.
L-carnitina ajută în următoarele moduri:
• Crește pragul de oboseală
• Furnizează energie
• Promovează regenerarea după antrenamentul cu greutăți
• Reduce leziunile țesutului muscular
• Ajută la eliminarea acidului lactic acumulat
• Are efecte benefice asupra inimii

Linia de produse Absolute Live Professional este destinată consumatorilor conștienți pentru care sportul joacă un rol important în viață, iar exercițiile fizice regulate fac parte din rutina zilnică. Produsele cu un conținut ridicat de substanțe active ajută pe toată lumea să atingă obiective mai mari, fie că este vorba de arderea grăsimilor, pierderea în greutate, îmbunătățirea performanțelor sportive sau construirea de mușchi.
7,4 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Složení: Nevýrazná minerální voda, 3 % jablečného džusu (z koncentrátu), L-karnitin, regulátory kyselosti (kyselina citronová, kyselina jablečná, citrát sodný), jahodová aroma, koncentrát barviva z černé řepy, konzervační látka (sorbát draselný), guavová aroma, sladidla (sukralóza, glykosidy steviolu).
Neobsahuje přidaný cukr; obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Hmotnost: 1 litr

Průměrná nutriční hodnota na 100 ml výrobku:

Energetická hodnota: 18 kJ / 4 kcal
Tuky: 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0,7 g
z toho cukry: 0,0 g
Bílkoviny: 0,4 g
Sůl: 0 g

Nutriční údaje jsou informativní! Skutečné nutriční hodnoty na obalu se mohou lišit od uvedených zde. Prosím, informujte se o aktuálních nutričních hodnotách prostřednictvím naší zákaznické služby!
Uchovávání:
Uchovávejte na suchém a chladném místě chráněném před přímým slunečním světlem. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 1-2 dnů. Barva a chuť výrobku se mohou během skladování měnit, ale to neznamená jeho zkažení.
Není doporučeno pro konzumaci pro: nezletilé osoby, těhotné ženy a kojící matky! Před konzumací dobře protřepte! Doporučené denní množství: 1 litr. Nepřekračujte doporučené množství!
Konzumace tohoto výrobku nenahrazuje vyváženou a rozmanitou stravu a zdravý životní styl!
Oferte pachet
Produse similare