Absolute Live, BCAA + L-Glutamin, băutură cu aromă de portocale, 1 litru
Absolute Live, BCAA + L-Glutamin, băutură cu aromă de portocale, 1 litru
7,4 Lei

Absolute Live, BCAA + L-Glutamin, băutură cu aromă de portocale, 1 litru

Băutură răcoritoare fără energie cu aromă de portocală, pe bază de apă minerală fără gaz, cu L-glutamină, BCAA, vitamina C adăugată și îndulcitori.

O băutură care vă ajută să faceți antrenamente mai eficiente! Ajută la antrenamentul reușit și la recuperarea ulterioară.
Ce trebuie să știți despre BCAA?
• aminoacid esențial
• constituie 1/3 din proteinele musculare
• accelerează regenerarea musculară
• reduce formarea acidului lactic
• crește intensitatea antrenamentului
• reduce timpul de recuperare după antrenament
Ce trebuie să știți despre L-glutamină?
• aminoacid semi-esențial
• întărește sistemul imunitar
• ajută la sinteza proteinelor musculare
• ajută la reîncărcarea depozitelor de glicogen în condiții de aport scăzut de carbohidrați

Linia de produse Absolute Live Professional este destinată consumatorilor conștienți pentru care sportul joacă un rol important în viața lor, iar exercițiile regulate fac parte din rutina lor zilnică. Produsele cu conținut ridicat de substanțe active ajută pe toată lumea să atingă obiective mai mari, fie că este vorba de arderea grăsimilor, sprijinirea obținerii formei fizice dorite, îmbunătățirea performanței sportive sau construirea de mușchi.
7,4 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingrediente: apă de izvor fără gaz, corector de aciditate (acid citric), L-glutamină, BCAA (L-leucină, L-izoleucină, L-valină (2:1:1)), aromă de portocală (stabilizatori: gumă arabică, esteri glicerici de rășină, sucro-acetat-izobutirat, aromă, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de cocos), umectanți: sorbitol, coloranți: carotenoizi, beta-apo8'-carotenal (C30)), vitamina C (acid L-ascorbic), conservanți (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu), îndulcitori (sucraloză, glicozizi de steviol).

Cantitate netă: 1 litru

Valoare nutritivă medie per 100 ml de produs:

Valoare energetică: 13 kJ/3 kcal
Grăsimi: 0 g
din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 0,4 g
din care zaharuri: 0,0 g
Proteine: 0,5 g
Sare: 0 g

Informațiile despre valoarea nutritivă sunt cu caracter informativ! Valorile nutriționale actuale pot varia față de cele specificate aici. Vă rugăm să vă interesați de valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!

Depozitare:
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. După deschidere, vă rugăm să păstrați în frigider și să consumați în termen de 1-2 zile. Culoarea și aroma produsului pot să se schimbe în timpul depozitării, dar acest lucru nu înseamnă că produsul s-a stricat.

Nu se recomandă consumul pentru: copii, femei însărcinate și care alăptează! A se agita înainte de consum! Cantitatea zilnică recomandată: 1 litru. Nu depășiți cantitatea recomandată!

Consumul produsului nu poate înlocui o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos!
Oferte pachet
Produse similare