Absolute Live, BCAA + L-Glutamin, băutură cu aromă de coacăze negre și soc, 1 litru
Absolute Live, BCAA + L-Glutamin, băutură cu aromă de coacăze negre și soc, 1 litru
7,4 Lei

Absolute Live, BCAA + L-Glutamin, băutură cu aromă de coacăze negre și soc, 1 litru

Băutură răcoritoare fără energie, cu aromă de coacăze negre și soc, pe bază de apă minerală fără dioxid de carbon, îmbogățită cu L-glutamină, BCAA și vitamina C adăugată, îndulcitori.

O băutură care vă ajută să faceți antrenamente mai eficiente! Ajută la antrenamente reușite și la recuperarea ulterioară. Ce trebuie să știți despre BCAA?
• Aminoacid esențial
• Construiește 1/3 din proteinele musculare
• Accelerază regenerarea mușchilor
• Reduce formarea de acid lactic
• Crește intensitatea antrenamentului
• Reduce timpul de recuperare după antrenament
Ce trebuie să știți despre L-glutamină?
• Aminoacid semiesențial
• Stimulează sistemul imunitar
• Ajută la sinteza proteinelor musculare
• Ajută la reîncărcarea depozitelor de glicogen în condiții de aport scăzut de carbohidrați

Familia de produse Absolute Live Professional este creată pentru consumatorii conștienți pentru care sportul joacă un rol important în viața lor, iar activitatea fizică regulată face parte din viața de zi cu zi. Produsele cu conținut ridicat de substanțe active ajută pe toată lumea să atingă obiective mai mari, fie că este vorba despre arderea grăsimilor, susținerea pierderii în greutate, îmbunătățirea performanțelor sportive sau construirea mușchilor
7,4 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingrediente: apă minerală fără dioxid de carbon, regulatoare de aciditate (acid citric), L-glutamină, BCAA (L-leucină, L-izoleucină, L-valină (2:1:1)), aromă de soc și coacăze negre, conservanți (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu), vitamina C (acid ascorbic), îndulcitori (sucraloză, glicozizi de steviol).

Greutate netă: 1 litru

Valoare nutritivă medie la 100 ml produs:

Valoare energetică: 13 kJ / 3 kcal
Grăsimi: 0 g
din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 0,4 g
din care zaharuri: 0,0 g
Proteine: 0,5 g
Sare: 0 g

Informațiile nutriționale sunt orientative! Valorile nutriționale reale pot varia față de cele indicate aici pe ambalaj. Vă rugăm să întrebați pentru valorile nutriționale actuale la Serviciul Clienți!

Depozitare:
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumină directă. După deschidere, vă rugăm să păstrați în frigider și să consumați în decurs de 1-2 zile. Culoarea și aroma produsului pot suferi modificări în timpul depozitării, însă acest lucru nu înseamnă că produsul este alterat.
Nu se recomandă consumul pentru copii, femei însărcinate și care alăptează! A se agita înainte de consum! Cantitatea zilnică recomandată: 1 litru. Nu depășiți doza recomandată!

Consumul acestui produs nu înlocuiește o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos
Oferte pachet
Produse similare